Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tariceanu scos din sarite de Voinescu pe tema Rompetrol

Tariceanu scos din sarite de Voinescu pe tema Rompetrol

scris de Ziua Veche
1 afisari

Deputatul PDL Sever Voinescu s-a contrat cu deputatul liberal Calin Popescu Tariceanu, miercuri, in plenul Camerei, pe tema transformarii datoriilor Rompetrol in obligatiuni. In timp ce se discuta despre infiintarea unei Comisii de ancheta pe tema patinoarului din Brasov. Voinescu a propus infiintarea unei Comisii de ancheta despre felul in care s-au transformat datoriile Rompetrol in obligatiuni.
Iritat, Tariceanu a tinut sa remarce ca la Parlament s-a ivit “o stea in urcare”: “Este vorba despre Sever Voinescu, care e venit mai proaspat in Parlament si are o serie de revelatii. Astazi a descoperit, intr-un fel, apa calda. Acum cateva saptamani a mai avut una, descoperise praful de pusca si tot felul de lucruri de astea. Si el se mira, de ce e regulamentul asa , de ce functioneaza Parlamentul asa. Pai stiti de ce – ca sa nu dea posibilitatea unora ca dumneavoastră sa vina de o suta de ori pe zi si sa ne agaseze si dumneavoastra sa deveniti nesuferit cu mult peste media pe care o are partidul dumneavoastra”. Tariceanu a insistat ca regulamentul Camerei da posiblitatea si majoritatii dar si celor care sunt in opozitie sa se exprime si sa ia hotarari si a sustinut ca nu are nicio problema in ceea ce priveste infiintarea unei Comisii de ancheta in cazul Rompetrol.

“Nu credeam ca sunteti atat de vehement si de neelegant. Si sincer sa fiu am crezut pentru o secunda ca asta se intampla datorita faptului ca in aceasta sala nu merge ventilatia si, probabil, temperatura ridicata va face un pic sa va uitati staiful. Dar, pe parcursul interventiei dvs, mi-am dat seama de ce v-ati enervat. Rompetrol domle! Eh, sa stiti ca eu povestea asta cu Rompetrolul am spus-o pur si simplu pentru a evoca intr-un anumit dialog cu colegi din PNL care blamau PDL pentru niste lucruri, blamam si noi pentru niste lucruri. Era un dialog de genul asta, dar faptul ca subiectul asta Rompretrol v-a enervat in halul acesta incat v-a facut sa va suspendati pentru o secunda buna educatie de care ati dat adesea dovada. Chiar ma face sa ma gandesc la asta dle Tariceanu!”, a replicat Sever Voinescu. Tariceanu i-a comunicat deputatului PDL ca afacerea Rompetrol nu are nicio legatura cu PNL si nici cu Guvernul condus de el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult