Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tariceanu si David il asteapta pe Antonescu la cotitura

Tariceanu si David il asteapta pe Antonescu la cotitura

scris de Ziua Veche
3 afisari

.In vreme ce toti liberalii se adunasera cu mic, cu mare la Palatul Parlamentului, pentru a dezbate chestiuni arzatoare la ordinea zilei pentru PNL in cadrul sedintei Biroului Politic Central, care era urmat de Consiliul National Executiv, presedintele Crin Antonescu se afla in pelerinaj la un post de televiziune unde anunta ultimele sale fapte de vitejie.


Din aceasta pricina, participantii la sedinta au fost lasati sa astepte pana la sosirea presedintelui PNL care a intarziat aproximativ o ora si jumatate. Surse din PNL ne-au declarat ca, daca in mod obisnuit, aceste sedinte incepeau si in absenta lui Antonescu de ceva vreme seful PNL nu prea mai are incredere in nimeni in partid si, din acest motiv, si-a asumat riscul sa lase atata lume sa-l astepte. Pe Antonescu nu l-a mai rabdat inima sa faca informeze mai intai partidul si s-a avantat sa anunte, in timpul interviului televizat, ca liberalii se pregatesc sa prezinte, spre sfarsitul lui mai, un Guvern din umbra al PNL. Demersul ar urma sa aiba loc imediat dupa constituirea tututor comisiilor de specialitate ale PNL. Sursele citate de ziuaveche.ro ne-au declarat ca din acest Guvern din umbra nu vor face parte Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban, Tudor Chiuariu sau Cristian Adomnnitei. Singurul nume pe care Antonescu il pomeneste ca ar putea face parte din Executivul cu pricina este Andrei Marga pe care il vede in fruntea Ministerului Educatiei. Aceleasi surse ne-au declarat ca „motivul pentru care Tariceanu nu face parte din acest Guvern este cauzat de faptul ca el impreuna cu senatorul Cristian David asteapta cu rabdare ca Antonescu sa-si rupa gatul in fruntea partidului, ca apoi acesta sa poata fi preluat de vechea echipa a liberalilor”.

Sursele noastre ne-au declarat ca la sfarsitul saptamanii trecute Varujan Vosganian insotit de secretarii general adjuncti ai PNL Mihail Balasescu si Stelian Fedorca s-au aflat la Vaslui unde au avut loc alegeri interne pentru desemnarea noii conduceri. S-a considerat ca David nu prea a acordat atentia necesara delegatiei de la Bucuresti motiv pentru care a incasat-o: deocamdata “a fost urecheat prieteneste” de unii sefi.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS