Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu: Vom continua protestul parlamentar

Tăriceanu: Vom continua protestul parlamentar

scris de A.B.
5 afisari

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat miercuri că parlamentarii USL vor continua protestul parlamentar şi nu se vor opri din demerul lor de înlocuire a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

calin popescu tariceanu

foto: ebihoreanul.ro

La scurt timp după ce parlamentarii USL au părăsit şedinţa de plen, pe motiv că nu a fost supusă la vot cererea de înlocuire a Robertei Anastase, Tăriceanu a declarat că după respingerea de la Biroul Permanent vor reveni în plen cu solicitarea de revocare.

De asemenea, el a afirmat că parlamentarii opoziţiei se află, în continuare, într-un protest parlamentar prelungit şi fiecare act de prezenţă al opoziţiei este apreciat în funcţie de momentele esenţiale din punct de vedere politic.

„Este inutil să mai încercăm o cale de negociere cu actuala majoritate care nu face decât, de trei ani şi jumătate, să desconsidere punctele de vedere ale opoziţiei, regulamentul de funcţionare a parlamentului, să falsifice voturile”, a declarat pentru Agerpres Tăriceanu.

În opinia sa, în faţa unui asemenea comportament nu putem să fim înţelegători şi concesivi şi atitudinea noastră este de sancţionare a unui asemenea comportament.

Călin Popescu Tăriceanu a amintit că printre condiţiile opoziţiei de revenire la lucrările parlamentului se află revocarea din funcţie a Robertei Anastase.

El şi-a exprimat speranţa ca viitoarele alegeri locale şi parlamentare să consfinţească schimbarea actualei majorităţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult