Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Teo Trandafir luptă pentru viaţa ei

Teo Trandafir luptă pentru viaţa ei

scris de D.P.
5 afisari

Teo Trandafir (42 de ani), deputat PDL şi fost realizator TV, se află în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Clinicii AKH din Viena. Medicii spun, printr-un comunicat de presă, că aceasta nu poate comunica.

teo_trandafir“Doamna Teodora Trandafir se luptă, în prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Deşi nu există nicio ameninţare imediată pentru viaţa ei, boala în sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă”, spun medicii austrieci în documentul citat de realitatea.net.

Reprezentanţii AKH anunţă că Teo Trandafir este, în prezent, sub tratament de terapie intensivă şi că are nevoie de îngrijire interdisciplinară optimă.

“Este sub anestezie generală şi nu poate comunica în prezent. Acest lucru va rămâne ca atare în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că un anunţ public în legătură cu starea ei de sănătate va fi făcut o dată pe săptămână”, se mai arată în comunicatul AKH.

Teo Trandafir luptă din 7 ianuarie 2010 cu o pancreatită acută, fiind internată iniţial la Spitalul Elias din Bucureşti, iar din 11 ianuarie la Clinica AKH din Viena.

La  24 februarie, aceasta a fost operată la AKH, cu scopul de a fi ţinut sub control procesul inflamator al pancreasului, după ce, potrivit medicilor, starea de sănătate a deputatului PDL se agravase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult