Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Teodor Meleșcanu a schimbat din nou partidul

Teodor Meleșcanu a schimbat din nou partidul

scris de Misu Andrei
96 afisari

Fostul ministru de Externe, Teodor Meleșcanu s-a înscris în PPUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu, după ce a demisionat din Forța Națională, partid în care intrase după ce a plecat din ALDE. Meleșcanu a mai fost membru PDSR și PNL.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim. După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”, a declarat Meleșcanu, potrivit unui comunicat de presă.

Meleșcanu devine primul senator al Partidului Puterii Umaniste.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult