Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Teodorovici amenință că dă partidul în judecată dacă este împiedicat să candideze

Teodorovici amenință că dă partidul în judecată dacă este împiedicat să candideze

scris de Misu Andrei
73 afisari

Vineri, 7 august, ora 16, este termenul limită până la care s-au putut depune candidaturile pentru Congresul PSD, pe care social democrații intenționează să îl organizeze în data de 22 august. Conducerea interimară a partidului a stabilit ca la Congres candidaturile pentru funcțiile de conducere să se facă pe moțiuni, adică cel care vrea să candideze pentru funcția de președinte să vină și cu echipa de prim-vicepreședinți și vicepreședinți. Procedura este contestată de Eugen Teodorovici care vrea candidaturi uninominale pentru ficeare funcție, așa cum prevede acum statutul PSD. Teodorovici susține că este încălcat statutul și amenință că va da partidul în judecată.

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Congresul PSD ar urma să fie organizat în data de 22 august, cel mai probabil în format online. Procedura este contestată de Eugen Teodorovici, care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al partidului.

Surse din conducerea PSD susțin că din echipa lui Marcel Ciolacu ar urma să facă parte Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, primvicepreședinți și alți 11 vicepreședinți: 3 pe domenii de activitate și 8 vicepreședinți pe regiuni. Pentru funcția de secretar general candidează Paul Stănescu, iar pentru cea de președinte al Consiliului Național Vasile Dâncu și Dumitru Buzatu.

Eugen Teodorovici, cel care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte la Congresul PSD din 22 august contestă procedura. Acesta susține că este încălcat statutul.

2 comentarii

gaita 09-08-2020 - 09:33

OBRAZNICIE SI TUPEUL PROSTULUI la acest gagautz venit dintr-o lume cenusie
pe care bolshevicii l-au invatat cu favorurile si drepturile speciale , o mediocritate
a carui educatie trebuie desavarsita in sfanta puscarie …

Contra 09-08-2020 - 09:55

Are dreptate! Sa o faca!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult