Teroriştii îl sperie pe MRU. România trebuie să fie pregătită | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Teroriştii îl sperie pe Ungureanu. România trebuie să fie pregătită

Teroriştii îl sperie pe Ungureanu. România trebuie să fie pregătită

scris de Z.V.
9 afisari

Fostul director al SIE Mihai Răzvan Ungureanu, a anunţat că România poate fi oricând vizată de atentate teroriste, gradul de risc depinzând de contextul internaţional.

ungureanu

Teroriştii îl sperie pe MRU. România trebuie să fie pregătită

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a confirmat temerile actualului director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu precizând că  România trebuie să fie pregătită în eventualitatea unor atacuri teroriste, specificând însă că în prezent gradul de alertă este moderat. Aflat la Braşov, unde a participat la lansarea filialei judeţene a partidului Forţa Civică, MRU a precizat, potrivit mediafax că „Nimeni nu este astăzi ferit în lume de acest pericol. Ceea ce spun este că trebuie să fim pregătiţi pentru a conctracara eventualele atentate teroriste . Gradul de pericol scade sau creşte în funcţie de contextul internaţional, iar asta poate fi văzut pe site-urile serviciilor de informaţii”.

Vineri seara, Teodor Meleşcanu, a afirmat că este îngrijorat de declaraţiile şeicului Omar Bakri, care constituie „un semnal că nici România nu este la adăpost de posibilitatea unor atentate„. Acesta a adăugat că SIE urmăreşte cu atenţie conflictul militar dintre Turcia şi Siria, în condiţiile în care orice astfel de situaţie în zonă poate avea impact asupra României. Liderul islamist Omar Bakri declară, într-un interviu publicat de cotidianul bulgar „24 chasa”, că Bulgaria, România, dar şi alte state pot fi ţinte ale atentatelor teroriste.

51 comentarii

jan dinu 07-10-2012 - 22:03

Ungureanu cind apare …
PRO stii’i cad la picioare
De se uita shi obtuz
Face totul mai confuz !

EL la SIE a’nvatat
Tactici de MANi poolat…
Prin minciuni cu impostori
Astia’s toti false valori !
JD-USA

vodka 07-10-2012 - 23:47

ISLAMUL ESTE EXTREM DE PERICULOS PENTRU ROMANIA !

Aici e clenciul.

chitibus 09-10-2012 - 13:09

Adevarata teroare in Romania este chiar aparitia acestei gasti intitulate „Forta Civica”, condusa de un comunist notoriu care acuma se da „dreptaci” si se crede primul doctor in istorie din…istoria Romaniei. Mai bine intrati pe TABLETA LUI MRU ca sa va distrati copios.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult