Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tineretul PDL şi-a ales preşedintele

Tineretul PDL şi-a ales preşedintele

scris de P.C.R.
419 Afisari

Deputatul democrat-liberal Răzvan Mustea a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, la Convenţia Naţională a OTPDL desfăşurată la Palatul Parlamentului.

razvan_mustea_otpdl

Răzvan Mustea

Noul preşedinte al tineretului democrat-liberal a fost ales cu 892 de voturi. Din cele 926 de voturi exprimate, patru au fost împotrivă, iar 30 de voturi au fost anulate.

Răzvan Mustea are 33 de ani, este deputat şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei PDL Vrancea.

El a candidat cu moţiunea „Tinerii – Forţa Dreptei”.

Potrivit Statutului Partidului Democrat Liberal, preşedintele OTPDL face parte şi din Biroul Permanent Naţional al formaţiunii.

Funcţia pe care o va ocupa Răzvan Mustea, pentru un mandat de patru ani, a fost asigurată interimar de Cristian Hriţuc .

La Convenţia OTPDL au fost votaţi pentru a ocupa funcţii în cadrul Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Tineret şi prim-vicepreşedintele organizaţiei, secretarul general, doi secretari general-adjuncţi, 11 vicepreşedinţi, precum şi preşedintele Comisiei Naţionale de Regulament, Etică şi Litigii (CNREL), funcţie în care a fost ales Ilea Bogdan.

Prim-vicepreşedinte al OTPDL a fost ales Alexandru Nazare (31 de ani) cu 880 de voturi „pentru”, 16 „împotrivă ” şi 30 anulate, iar secretar general al tineretului democrat-liberal – Darius Pintilie (32 de ani), consilier al premierului Emil Boc, cu 874 de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 30 de buletine de vot anulate.

La Convenţia Naţională a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal au participat în calitate de invitaţi mai mulţi lideri, miniştri şi parlamentari ai PDL: Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Sever Voinescu, Mircea Toader, Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Ştefan Pirpiliu, Gelu Vişan.

5 comentarii

Hokusai San 04-06-2011 - 16:00

CATRE BANDITU CIUKU MUKU !!!

Mai bine gradinar nebun tras in teapa
intr-un arac din propria gradina decat
kaca-maka-baliga-de-vaca tipic fesenista
de la Antonescu strecurat in PNL de KGB.

Ciu Huhu 04-06-2011 - 17:19

Da tu esti portocaliul ala basist mare hot de toate, inclusiv de nick-uri, la fel ca toate gunoiele portocalii!

urbos 05-06-2011 - 00:18

Asa ai sa mori.

Hokusai San 05-06-2011 - 06:38

Regret ca trebuie sa constat, dar cu voi Huhu si Urbos, nu cred sa mai fi ramas prea multe sanse sa va deschid ochii la necesitatea unui mandat suplimentar pt. d-l Basescu, pt ca sa-si posta continua activitatea exceptionala de desfesenire a Romaniei. Ma gandeam sa pornim noi 3 ideea unui referendum, ca sa putem trece peste limitarile Constitutiei.

Nu m-am suparat, fiecare este liber sa aiba convingerile lui. Totusi, pastrez speranta ca nu o sa exagerati complet in partea cealalta, si Doamne fereste sa votati ceva fesenist sau, chiar mai rau, liberal la alegerile urmatoare.

Ciu Huhu 07-06-2011 - 08:38

”Hokusai San” securistule portocaliu basist, evreule, tu-l vrei pe Basescu sa ramina pentru al treilea mandat la Cotroceni, pentru ca sa furati mai departe miliarde de euro si pentru ca Basescu sa-si duca la capat opera de distrugere a Romaniei pentru ca apoi sa o cumparati voi evreii pe doi bani!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS