Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tokes: UDMR este o mafie politică

Tokes: UDMR este o mafie politică

scris de A.P.
3 afisari

„UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică”, furând „sume importante de bani” a spus, sâmbătă, la dezbaterile Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad europarlamentarul Laszlo Tokes.

Laszlo Tokes

Laszlo Tokes

Laszlo Tokes a declarat, la Universitatea de Vară „Balvanyos„, că este nevoie de oameni care să nu şi-au erodat credibilitatea, spunând că UDMR „reprezintă o mafie politică”.”UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani. Cu aceşti oameni nu putem colabora, trebuie să căutăm oameni care nu şi-au erodat credibilitatea”, a precizat Tokes.

De asemenea, el l-a acuzat pe preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM), Szasz Jeno, că face campanie pentru UDMR. „Noi am creat PPMT (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania – n. r.), pentru că partidul lui Jeno (PCM – n.r.) s-a abătut de la ideal, iar acum Jeno face campanie pentru UDMR”, a spus Tokes Laszlo

15 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2013 - 15:54

Loczi-bacsi, da cu …kracii,

Si , omoara totzi …GANDACII !

Europeanuul 27-07-2013 - 18:30

Iata ce spune Renate Weber (PNL) coordonatorul Comitetului pentru Libertati Civile din cadrul grupului liberal european ALDE.

ALDE spokesperson and coordinator in the Civil Liberties Committee Renate Weber (PNL, Romania) said: „Human Rights Watch’s statement on ‘Hungary’s troubling record on rights is putting Europe to the test’ is right. Despite European and international institutions expressing harsh criticism, very little has been done so far. Subsidiarity should not be an excuse to violate our EU core values. It is time for robust action. Tomorrow’s vote is a test on how determined the European Parliament is to defend EU fundamental values and principles”.

The Venice Commission confirms that the fourth amendment of the Hungarian Constitution contradicts EU fundamental law and standards. Confirming that there is a breach of fundamental rights. In the European Parliament we ought to stand firm in protecting the basic principles of the European Union. How much more evidence do we need before recognising that in Hungary there is a risk of serious breach of European fundamental values. The justification for applying article 7(1) of the Treaty is already there”, said ALDE President Guy Verhofstadt.

„We should learn from our mistakes of the past. If today we turn a blind eye to a violation of EU fundamental rights in the EU Member States we will find ourselves faced with a political crisis with dire consequences in a long run. Article 7(1) is not against Hungary, nor is it meant to punish Hungarian citizens but it is a way to hold accountable a government which is not respecting basic values and principles”.

http://www.alde.eu/press/press-and-release-news/press-release/article/hungary-if-the-ep-is-serious-about-fundamental-rights-it-must-apply-article-71-teu-41836/

digital 27-07-2013 - 18:41

și, care-i schema?!

Europeanuul 27-07-2013 - 23:57

Popa Tokes este un mitic unguresc (in UE miticii vor fi tinuti in sah, in special de liberali).

salut 28-07-2013 - 01:41

Adanc.

Europeanuul 28-07-2013 - 08:09

miticule, te simti si tu cumva avizat?

vasile 27-07-2013 - 19:03

Asta cu UDMR – este o mafie- cam a nimerito. Dar voi ziaristi de doi bani nu ati vazut ca ceeea ce a cerut Teokes, protectorat din partea Ungariei pentru o parte din Romania este cel mai parsiv.

Tom Cc 27-07-2013 - 19:47

toti politicienii maghiari sunt niste CUTRE ! Este adevarat domnu Laszlo Tokes ?? eu cred ca cea mai mare CUTRA esti chiar dumneata ! ai demonstrato din 1989 pana in 2013 si cati ani mai ai de trait tot CUTRA ai sa fi !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 27-07-2013 - 19:50

Atita timp cit acest ipocrit si turnator de Tokes nu va spune RASPICAT ca Ungaria trebuie sa se uneasca cu Transilvania, NIMENI, dar absolut NIMENI nu-l baga in seama. Ca spune el despre regionalizare, federalizare, autonomizare, etc., e ca si cum ar fierbe in sucul lui propriu si nu reprezinta NICI UN FEL de PROBLEMA. Si el stie acest lucru. Cuvintul magic : UNIREA, nu-l va spune niciodata penru ca daca ar face-o, atunci ar fi linsat si de-ai nostrii si de-ai lui! Asa ca, lasa-l sa latre la luna plina.

Pe de alta parte, pentru orice om cu mintea la cap si normala, isi da seama cind vine dinspre occident spre Roman ia ca, civilizatia, da, da, CIVILIZATIA se opreste BRUSC la granita romaneasca. Dincolo de aceasta granita traiesc BARBARII. Imediat dai peste strazi cu gropi, carute, biciclisti, tractoare ruginite, masini de pe vremea lui Pazvante, vezi case saracacioase, curti amarite, oameni cu fete de extraterestri. Totul are miros de cimitir, de gunoaie. Totul e strimb, aiurea, fara rost. Orice persoana cu mintea la cap, cind depaseste granitile Romaniei are impresia ca a intrat pe un tarim barbar. Pacat de geografia acestor locuri, care au cazut pe mina celor mai barbare creaturi de pe planeta. Ce poti sa spui in apararea romanilor cind auzi ca un tren sta in mijlocul cimpului pentru ca niste tigani au furat nu stiu ce instalatie sau citiva metri de sina ferata? Poti sa garantezi ca pe aceste meleaguri traiesc oameni? Bineinteles ca nu! Si, ce poate sa spuna un om CIVILIZAT care, dintr-o enorma eroare se afla in asa-zisa tara, Romania, care, mergind pe o strada a capitalei este luat cu asalt de o haita de ciini gata sa-l linseze? In ce tara din lume a mai umblat stirea ca un om de afaceri japonez a fost ucis in plina zi de o haita de ciini in centrul unei capitale din Europa? Ce poata se creada un occidental care-si blesteama zilele ca s-a aventurat sa viziteze Romania, si, care mergind pe strazile unei „capitale” europene, vomeaza instantaneu din cauza mirosului venit de la canalizarea orasului, care canalizare nu a mai fost decolmatata de mai bine de 30 de ani? Ce poate sa creada un occidental, cind, blestemindu-si zilele ca a ales sa vina intr-o capitala europeana, da cu mirosul de ghenele de gunoi de la niste blocuri de apartamente unde, da, da, locuiesc oameni? Cine? Cine poate sa locuiasca in asa conditii? Pot fi numiti oameni care in fiecare moment al vieti lor respira aerul plin cu mirosul de ghena? ce fel de oameni sunt acestia? Ce fel de oameni sunt acestia care, nu fac doi pasi si scuipa, dupa ce, imprealabil horcaie ca sa-si adune mucii in guse pentru ca, apoi, cu o placere de erou, sa-si trimita flegma pe asfalt, dupa care, alti oameni, sa o framinte sub talpile lor intr-o normalitate „kafka”-iana? Pai, in atari conditii, nu ar fi normal ca Ungaria sa preia INTREAGA Romanie, pentru, hai sa zicem, vre trei mii de ani, ca sa se incerce o civilizare a acestor barbari care traiesc in interiorul acestei tari numita impropriu Romania, pentru ca ea ar trebui sa se numeasca Gunoinaria?

Paul din Ohio 27-07-2013 - 21:33

Pai dece nu te muti din Israel in Ungaria mai pui de naparca bolsevica שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ
?

jan dinu 28-07-2013 - 02:54

Scuza-l Paul ,EL interPiteaza toate rolurili fara s-a tzina cont
de urmari ishi total indiferent la injurii …. -:))
JD-USA

urbos 28-07-2013 - 03:24

Pentru ca in izdraiel e locul lui, ca si a multor alte lepre bolsevice, gunoaie umane, criminali, infractori internationali, teroristi etc.

UnUL 28-07-2013 - 07:39

”Izdraiel”? Învță să scrii, Buboșel !

UnUL 28-07-2013 - 11:13

Voiai să scrii : „Cretinel”, asta fiind semnătura ta.

Antibasistul 28-07-2013 - 12:54

Corect Urbos, Izdraelul isi protejeaja pe marii hoti, escroci evrei din toata lumea!
S. Beraru escroc evreu condamnat la puscarie in RO. si-a gasit adapost in Israel, si multe alte mii de mari hoți evrei din lume, la fel!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult