Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tomac acuză USR pentru lipsa candidaților comuni la sectoare

Tomac acuză USR pentru lipsa candidaților comuni la sectoare

scris de Misu Andrei
23 afisari

PNL, USR și PMP nu vor avea candidați comuni la sectoare, pentru că oameni cu putere de decizie îl urăsc mai mult pe Nicușor Dan decât PSD, susține liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„Bucureștenii trebuie să știe că, din păcate, nu vom avea candidați comuni la sectoare, nu vor exista liste comune împotriva PSD. Iar asta se întâmplă pentru că în USR unii oameni cu putere de decizie îl urăsc mai mult pe Nicușor Dan decât PSD și nu vor accepta un Consiliu General ales de el alături de care să-și facă campanie. Tot ce auziți public sunt pretexte”, a scris Eugen Tomac, luni dimineață, pe Facebook.

El a precizat că, până la această oră, nu a existat niciodată o întâlnire PNL-USR-PMP pentru a desemna candidați și liste comune împotriva PSD.

„În schimb, avem partide care și-au lansat candidații, acuzându-se reciproc. Nu pot să nu spun un alt adevăr, acela că premierul Orban mi-a împărtășit propunerea de a avea candidați comuni PNL-USR-PMP la sectoare. Din păcate, este tot mai clar că acest lucru nu se va întâmpla, iar în această situație știm bine ce urmează. O campanie sub semnul pandemiei, în care primarii în funcție își vor face propagandă pe bani publici pentru a comunica cât de mult le <pasă> de sănătatea cetățenilor. Iar noi, ceilalți, ne vom continua păruiala publică și căutarea vinovatului pentru eșecul răsunător ce deja se anunță! PMP în aceste condiții va face ce trebuie și vai de soarta celor care ne-au subestimat! Vin vremuri foarte interesante, așa că luptăm toți pentru București”, a mai scris liderul PMP, citat de Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult