Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Trădătorul Georgică face mişto de trădătorii din UNPR

Trădătorul Georgică face mişto de trădătorii din UNPR

scris de P.C.R.
5 afisari

Fost parlamentar PDL, acum senator PSD, Georgică Severin, a urat, joi, „La mulţi ani” UNPR, cu ocazia zilei de 15 martie, despre care a spus că a devenit recunoscută ca simbol mondial al trădării, odată cu asasinarea lui Cezar de către Brutus, în urmă cu 2056 de ani.

Trădătorul Georgică face mişto de trădătorii din UNPR

„Astăzi este 15 martie. Urez «La mulţi ani!» tuturor maghiarilor, pentru că e ziua lor, ştiţi foarte bine. Şi cred că pot să urez în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi celor de la UNPR. Nu ştiţi de ce? 15 martie este ziua când, acum 2056 de ani, Brutus l-a asasinat pe Cezar şi de atunci idele lui Martie – astăzi suntem în idele lui martie – este simbolul mondial al trădării„, a spus Georgică Severin, potrivit Mediafax.

Severin a fost ales senator PDL la finalul anului 2008, însă a demisionat din acest partid la 25 august 2010. El invoca „incoerenţa şi incompetenţa administrativă şi economică, incapacitatea organică de a comunica, înlocuită de aroganţă şi suficienţă, promovarea non-valorilor, pervertirea sistemului de valori din societate, supremaţia lui Băsescu asupra partidului, teoretizată, explicată şi deghizată de ideologi de serviciu într-o „reformă” bazată pe autoritarism şi diminuarea rolului instituţiilor democratice ale statului cu excepţia celei prezidenţiale şi parţial a executivului”.

3 comentarii

digital 15-03-2012 - 22:53

cum îți plac ție trădătorii!ai afinitate față de ei,se vede!
cine se aseamînă se adună!
baftă!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 15-03-2012 - 22:56

…roman verde ,adevarat ! Parol a kakadidi manuela!

urbos 15-03-2012 - 23:08

Hahaha, grohaie porcul PCR!

Si apropo, in ce partid s-a bagat asta?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult