Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ministru al Transporturilor. Ramona Mănescu a depus jurământul, la Cotroceni

Ministru al Transporturilor. Ramona Mănescu a depus jurământul, la Cotroceni

scris de M.A.
31 afisari

UPDATE 15.10: Ramona Mănescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

Ministru al Transporturilor. Ramona Mănescu a depus jurământul, la Cotroceni

Ministru al Transporturilor. Ramona Mănescu a depus jurământul, la Cotroceni

La ceremonia de învestitură au participat şi preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu, membri ai Guvernului, precum şi consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu.

”În primul rând, vă felicit pentru numirea în funcţia de ministru şi cred că ar trebui să priviţi la patru lucruri: Privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac- Arad şi metroul bucureştean. În rest, vă doresc mult succes şi îmi exprim speranţa că nu veţi mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”, a spus Traian Băsescu, la finalul jurământului.

UPDATE Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor va avea loc luni, la ora 15,00, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

Traian Băsescu a numit-o ministru pe Ramona Mănescu

Traian Băsescu a numit-o ministru pe Ramona Mănescu (foto: qmagazine.ro)

Decret pentru numirea unui membru al Guvernului

În temeiul prevederilor Art. 85 alin. (2), Art. 100 alin. (1) din Constituţia României, republicată, precum şi ale Art. 10 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea primului-ministru,

Preşedintele României decretează:

Articol unic – Se numeşte în funcţia de membru al Guvernului doamna Ramona-Nicole Mănescu, ministru al Transporturilor.

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU

6 comentarii

CONGO 26-08-2013 - 14:13

Cum duci o femeie la dementa? Ii dai o multime de bani si apoi inchizi toate magazinele.

CONGO 26-08-2013 - 14:14

Primul ordin ministerial ar trebui sa fie sa se interzica transportul sacoselor daca ai pantofi cu toc, si sa o vad eu pe Udrea Blacon (durduliu) atunci!

Ionel 26-08-2013 - 16:01

Fiecare partid are blonda lui si totul e sa nu se termine la dermato-venerice.

urbos 26-08-2013 - 18:35

Basistii se zvarcolesc ca viermii sa-i scoata si asteaia bube-n cap, din piatra seaca.
In foc cu basistii! Moarte leprei nationale!

UnUL 28-08-2013 - 07:40

Nu știu dacă și câte bube în cap are Mona (Oricum, are bărbatu-său destule și pentru ea!), dar în ce privește competențele în domeniul transporturilor… e perfect paralelă cu așa ceva.

CRINA 26-08-2013 - 20:58

DACA ACEST MINISTRU, NU FACE CURATENIE, E JALE… “Pentru fostul ministru,penalul Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate… Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie . Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane . Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult