Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu: Adio, PD! Adio, PDL! (video)

Traian Băsescu: Adio, PD! Adio, PDL! (video)

scris de D.S.S.
39 afisari

Preşedintele Traian Băsescu spune, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna” „Adio, Partid Democrat”.

Basescu Adio PDL

Basescu Adio PDL

„Am văzut finalul Convenţiei PDL. Cred că am fost cinstit cu acest partid când i-am spus că, după aceste alegeri, ne vom alege fiecare drumul. Modul în care n-au înţeles să fie democraţi mă face să spun definitiv şi pentru totdeauna ‘Adio PD!’. Azi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei.

Mă voi dedica construcţiei unei soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, care nu fug cu urnele, care acceptă dreptul democratic la contestaţie. Nu voi face nimic pentru a aaduce alături de mine vreo bucăţică din PDL. PDL a putut fi ţinut pe o direcţie democratică câtă vreme a ştiut de un lider autoritar. Imediat ce au simţit că pot fi singuri, aripa fesenistă a răbufnit. Convenţia este proba că 50% din partid este ancorat în  năravurile FSN. Adio PD! Adio PDL!

Luaţi-vă drumul vostru, iar eu mi-l aleg pe al meu!”

24 comentarii

UnUL 24-03-2013 - 17:54

Blaga a castigat in virtutea vechiului principiu :„Nu contează cine votează, conteaza cine numără voturile”, sau „două la primărie, două la prefectură…”!. M-am simțit de parcă eram în Teleorman sau în Vrancea la referendum.

Antibasistul 24-03-2013 - 21:04

Nu conteaza cine nunara voturile, conteaza cine merge-n Iad, Basescu si slugile lui infecte merg CURIND!

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 19:27

Jancsikam, szaiba baszdat meghint a kibaszot granczliss mamadat !
A kancsikadt sayat poffayaba szart !
Te pedig huyebb vagy mind a sayat faszodt !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-03-2013 - 19:41

ADIEU partid(care partid)…
Cea mai mare greseala a HENTA CHIORULUI !
Drumul lui JILAVe AMU !

Tache 25-03-2013 - 05:55

Pentru cine este interesat de psihopatie si de psihopati, am gasit un text care prezinta, clar si succint, cele 16 tipuri de deviatie de la sanatatea mentala. Textul merita studiat si raspandit.

http://www.psychopath-research.com/forum/ubbthreads.php/topics/1837/16_Faces_of_a_Psychopath

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult