Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu cere demiterea generalului maior Mrcea Olaru, şefului Jandarmeriei

Traian Băsescu cere demiterea generalului maior Mrcea Olaru, şefului Jandarmeriei

scris de M. BÂTCĂ
251 Afisari

Traian Băsescu a cerut demisia imediată a şefului Jandarmeriei, general maior Mircea Olaru, sau demiterea lui, afirmând că instituţia pe care o conduce este total obedientă faţă de Guvern.

Traian Băsescu cere demiterea generalului maior Mrcea Olaru, şefului Jandarmeriei

Traian Băsescu cere demiterea generalului maior Mrcea Olaru, şefului Jandarmeriei

În funcţionarea Jandarmeriei, „este clar că acolo ne aflăm la obedienţă faţă de PSD. De la un măscărici de la o televiziune până la neasigurarea ordinii la manifestaţii, ne arată că ea este obedientă excesiv faţă de Guvern… Ce încredere să mai avem în Jandarmerie când lasă să fie bătuţi ziarişti care nu sunt de la televiziuni, … dar când acţioneză când un măscărici de la o televiziune este deranjat în timpul emisiunii de nişte motociclişti”, a spus Traian Băsescu.

„Ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de tot ce înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, elemente care arată că instituţia a cedat şi este una esenţială în păstrarea ordinii. Ce încredere să mai avem în Jandarmerie, şi o spune şeful statului, când lasă să fie bătuţi ziarişti de la presa nefavorabilă puterii, şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta. Cer public demisia sau demiterea imediată a şefului Jandarmeriei”,  a mentionat seful statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS