Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu, ieşire haotică: Nu este posibil să îngădui votul militarilor

Traian Băsescu, ieşire haotică: Nu este posibil să îngădui votul militarilor

scris de M.A.B.
12 afisari

Traian Băsescu, afectat profund, a avut o ieşirea haotică miercuri seară, la tv. „Atenţionez Guvernul că ia românilor dreptul de vot. Nu este posibil să îngădui votul militarilor”, a bâiguit Băsescu. Deşi, anterior, a cerut românilor să nu voteze, miercuri seară, Traian Băsescu s-a plâns că aceştia nu au condiţii de a se prezenta la alegeri şi acuză fraude, înainte de 9 decembrie.

Traian Băsescu, ieşire haotică: Nu este posibil să îngădui votul militarilor

Traian Băsescu, ieşire haotică: Nu este posibil să îngădui votul militarilor (foto: Marius Bâtcă)

Declaraţiile sale au fost difuzate integral doar de o singură televiziune de ştiri, celelalte ignorându-l total sau scoţându-l gradual din emisie, ca urmare a afirmaţiilor sale “ciudate”. Inclusiv la sesiunea de la final, Traian Băsescu s-a trezit în situaţia de a fi lipsit de asaltul de întrebări, cu care era obişnuit de obicei.

De la Cotroceni, Traian Băsescu a acuzat Guvernul României că nu îi lasă pe cercetătorii români şi muncitorii români, din afara graniţelor, să îşi exprime opţiunea politică, pe 9 decembrie. De asemenea, cu vocea gâtuită de “emoţie”, Băsescu a acuzat o campanie de fraudare masivă a alegerilor, precizând că românii care lucrează şi locuiesc în afara graniţelor ştiu şi pot decide mai bine ce au nevoie cetăţenii care locuiesc în din România.

Trecând rapid de la nervozitate, la efuziune aşa-zis patriotică, Traian Băsescu, evitând la limită alte lacrimi de crocodil, s-a lansat în atacuri psihotice la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu şi Ioan Rus, pentru că ar refuza propunerea de a deveni premieri, în detrimentul lui Victor Ponta.

În schimb, cu râsul isteric caracteristic şi cu un rictus demn de pareză facială, Traian Băsescu a încercat să glumească pe tema unei eventuale nominalizări a lui Adrian Năstase sau a lui Dan Voiculescu.

Băsescu: Ponta este predispus la fraudarea alegerilor

„Actualul Guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor. Mai sunt trei zile până la alegeri şi creează condiţii de fraudare prin neanunţarea numărului de electori. Este obligaţia Guvernului să facă public numărul de cetăţeni români cu drept de vot. Îi atenţionez să nu uite, cum au uitat la referendum, pe cei 500.000 de cetăţeni români cu domiciliu în străinătate. Ei au domiciliul stabil şi trebuie incluşi în listele permanente din diaspora”, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a menţionat că aceştia sunt parte din corpul electoral permanent, al căror domiciliu este declarat. El a precizat că situaţia se află la MAI, iar Direcţia Consulară face actualizarea. „Atenţionez Guvernul că ia românilor dreptul de vot. Nu este posibil să îngădui votul militarilor, şi foarte bine că s-a găsit formulă ca militarii din afară să voteze, dar să nu dai drept de vot celor care au şederi statuate pe teritoriul altor state de mai bine de şase ani, este un act de fraudare a votului. Avem studenţi, oameni care lucrează, cercetători care se află la studii sau parteneriate de cercetare pentru mai mult de şase luni, iar acestor oameni doctorul Victor Viorel Ponta le-a interzis dreptul de vot„, a spus Traian Băsescu.

El a afirmat că acestor români trebuie să le fie garantat dreptul la vot. „Ştiu că se feresc de cei din afară pentru că pe aceea nu îi păcăleşte nici trustul lui Voiculescu, Guşă, nici Ghiţă, dar trebuie să le garanteze dreptul de vot. Guvernul trebuie să facă public numărul de electori care participă la aceste alegeri înainte de începerea alegerilor. Şi, de asemenea, să introducă în cifra electorală pe cei 500.000 de cetăţeni români cu domiciliul stabilit în străinătate”, a spus Băsescu.

31 comentarii

digital 05-12-2012 - 20:57

păi mă boule care ești vită,militarii sunt plecați temporar în misiune,ar fi culmea să aibe domiciliul prin America de Sud!

tomi 06-12-2012 - 01:10

Care militari digital? Cei ce s-au dus sa culeaga porumbul?Tot cu ZB-uri ii dotati si fara cartuse?Si in cazul fericit ca primesc gloante sint cu 1/3 praf de pusca sa nu cumva zboare glontul la mai mult de 20 de metri. Vai de mama voastra, cind dreacu va vine mintea, ca la timpenii sinteti buni si la critica dar in oglinda nu va uitati.

BULA 06-12-2012 - 05:30

Nu te mai da mare cu pustile voastre din plastic. ZB-ul e o arma foarte puternica, cu putere mare de patrundere. Glontzul de ZB trece si prin sina de cale ferata.

Cea mai puternica arma este putza, nu ce credeti voi. China va castiga razboiul, iar musulmanii vor fi si ei la masa tratativelor. Voi veti fi chelneri la masa aia.

tomi 06-12-2012 - 15:58

Glontele de ZB va trece prin sina de cale ferata daca o vom turna din plastic,in cel mai bun caz. Se vede ca armata ai fact-o la fara frecvanta ca si facultatea.Tu-mi povestesti mie ce poate ZB-ul cind sti bine unde am fost ofiter la Tirgoviste,si sti unde. Eu am facut pe vremea aceea intructii cu arme ce n-ai vazut tu si nici n-ai auzit de ele.De ce crezi ca dotase Ceausescu armata cu ZB-uri, sa nu dea nici o sansa vreunui puci militar. Cu acele”superbe arme” cum zici tu cu greu puteai rani un iepure dar sa-l si omori era doar teoretic posibil.

BULA 06-12-2012 - 18:06

Am tras si eu cu ZB-ul cateva sute de cartuse, desi nu am lucrat la Secu, ca tine. E mai puternic si mai precis decat un AKM. Doar ca are reculul mare, e greu si nu trage decat foc cu foc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 18:42

@Bula: Ce calibru avea Z.B-ul cu care ai tras tu ,cateva sute de cartuse, si in ce an !

digital 06-12-2012 - 19:24

uite mă,armurierul,unde erea!
ce mai știi tu despre ZB?!
lucrezi la vreun proiect actual?!

geek-a-contra 06-12-2012 - 19:42

tomi, iar o luasi pe aratura. ZB’ md ’24 daca te referi la carabina cam iesea din dotare cind a venit ceausescu la putere si a ajuns, ceva mai tirziu la garzile patriotice. daca te referi la mitraliera ’26 si aia era cam pe duca. dar si la una si la alta gloantele de 7.92 puteau penetra inima (parte aia mai subtire…) unei sine de la o distanta suficient de mica

Babalacul 06-12-2012 - 11:12

„tomi”.tu pe ce lume traiesti,ai ramas tot in porumb,sau ai si tu ceva angoase militare?Daca ma uit la ora postarii(01.10),realizez ca schimbul 3 iti provoaca frustari si-ti oboseseste neuronul. Sa stii insa, ca nu justifica viscerele si prostia.Sarbatori fericite !

tomi 06-12-2012 - 15:49

Eu ne vreau sa te contrazic dar pe vremea cind am facut armata in tara, chiar daca la TR, de porumb nu scapa nimeni, nu soldati, nu ofiteri. Eu nu zic in bataie de joc ceea ce am aruncat mai sus ci in semn de critica. Armata trebuie sa fie permanent pregatita sa poata face fata la situatii din cele mai dificile, chiar daca pacea bintuie de peste 60 de ani. Astazi zonele din jurul Romaniei sint pe multe butoaie cu pulbere. Destinatia militarior nu este de a culege porumbul, asta a fost inca una din abuzurile demente ale lui Ceausescu.Daca citeai atent ce am scris intelegeai si fara dictionarul explicativ anexat acum.

Cercul 06-12-2012 - 17:45

Nu-s prea multe sanse sa intre Romania intr-un razboi cu mobilizare generala. Cand s-a intamplat era condusa de dictatori, cu alte cuvinte nu contextul si conducatorii fac razboiul. Si Base aluneca spre despotism, dar nu mai are zile multe nici el nici ARD. De ce ii e frica nu scapa. In sondaje USL e peste ARD ce indica faptul ca oamenii vor carte, nu vor munca de iobagi. Oricat de prost romanul stie cine ii poarta sambetele.

Rodica Ioana 05-12-2012 - 21:39

HOTULUI DE HOT I-E FRICA…
Guvernanti jalnici, ati ajuns in situatia de a fi voi insiva instalati FRAUDULOS la carma tarii.
Din moment ce populatia va ignora in zilele de vot, din moment ce sunteti votati DOAR de infractorii pe care ii platiti cu ajutoare necuvenite, sau de amaratii carora le dati o galeata, o bere, un mic, maxim 100 de lei, inseamna ca V-ATI CUMPARAT LOCURILE PE CARE LE OCUPATI, CEEA CE NU E LEGAL.

florentin ionescu 05-12-2012 - 22:01

Nu este o „iesire”.
Este un act nomal al managementului unei societati in delir.

Paul din Ohio 06-12-2012 - 01:29

Mai „ionescule” sau „ivanovule”, NU societatea este in delir, ci Ba’securist-KGBistii ca tine sunt in delir psihotic.

Pribeagul 05-12-2012 - 22:52

Hoitul continau sa imprastie otrava si duhoare peste scumpa noastra tara.

un crestin 06-12-2012 - 07:03

Las’ Pribege ca peste o saptamana urmeaza suspendarea.Acum uE este de partea lui Ponta si Antonescu si visul romanilor se va implini. Antonescu presedinte si Ponta premier. Ca de fapt pentru aceasta instaurare au loc aceste alegeri.

Pe bune, Pribege, daca 60-70 % din romani voteaza usl, treaba e oabla si merge struna.

Nici nu au vreun farmec alegerile astea cand se stie dinainte cine va conduce tara. Se va incheia si circul din parlament cand opozitie nu va mai fi. Roata morii se-nvarteste, ce-a fost o sa mai fie.

urbos 06-12-2012 - 16:01

Atunci stai dreacu acasa.

geek-a-contra 06-12-2012 - 00:08

parerea mea? usl-ul prin ponta si antonescu il provoaca, basescu muge si da cu cornu’ in cirpa rosie, usl-ul prezinta date si analize care demonstreaza ca boul nu stie pe ce lume traieste sau, mai rau, minte, electoratul trage concluzii, alegerile sint peste trei zile….

nu stiu daca ponta spune adevarul cind afirma ca baselu a fost ofiter CI dar daca prezinta si acte doveditoare bouleanu’ face apoplexie….. pe de alta parte mai acu’ nu multi ani in urma dinescu spunea ca daca i se da voie ar face public dosarul cu bucluc, deci exista si hirtii doveditoare.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 01:49

H a o l e s -B a o l e s ! S-a schimbat Kalimera ! Buffonul a devenit nevrotic ! Daca mai deunazi avea ca capacitatea de a manevra in politychia dambovitzeana, acusica prestigiditatoru chel si usor delirant se ia chiar de toata lumea ! Se inversara ROLURILE pinnochio este si …gepeto. si dottore ba chiar mai nou in DI.VIna a aparut si ziaristiul din Cluj (a lu’h ghitza di la reteveu) …A meritat Dragoteasca sa vina -napoi de peste balta) Spectacol FRATZILOR ! Base este iarasi GROGGY ! Cauta singur CORZILE ! Fie -va milla si aruncati -PROSOPUL in RING ! Preda asteapta seara de seara sa goleasca RINGUL de …base !

un crestin 06-12-2012 - 06:53

Totusi, de ce nu se comunica numarul romanilor cu drept de vot ?

digital 06-12-2012 - 17:31

18.248.414

ValVerde 06-12-2012 - 17:43

18.248.413

Tocmai au determinat ca urbos nu indeplineste conditiile de a fi catalogat drept uman. I s-a retras dreptul la vot.

digital 06-12-2012 - 17:48

…14,boule că erai și tu,dar dacă vitălăiii sunt cretini,fie 13!

ValVerde 06-12-2012 - 17:50

????

Aduna-ti mintile alea putine si pune si tu de o postare cu cap si coada…

digital 06-12-2012 - 17:53

hahaha!
limitatuleeeee!
când nu mai răzbești,o dai de gard,redusu dreq ce ești!

tomi 06-12-2012 - 23:25

Digital iarta-mi intrebarea i-ai numarat pe degete sau cu numaratorul cu bile? Ai facut singur recensamintul sau te-a ajutat si urbos?

tomi 06-12-2012 - 23:43

Si zi ma ca nu ti-a placut, hai fi barbat si recunoaste.

un crestin 07-12-2012 - 05:16

Multumesc, digitale.
Dar cum de s-au inmultit romanii in halul asta de la referendum pana la parlamentare ?

Domnul Iliescu si Rosca Stanescu si Sova sustineau sus si tare ca romanii cu drept de vot insumeaza vreo 14 milioane.

mircea 06-12-2012 - 07:43

ce pretentii poti avea dela niste bagabonti el format in taverne si lucarne,care au fost,este si vor fi niste penali.

tomi 06-12-2012 - 23:28

Alloo, daca vrea cineva sa traduca, cred ca este interesanta postarea cocosului dar n-am inteles ce vrea sa zica………

tomi 06-12-2012 - 23:46

auzi tu ca bine zici, mi s-a parut si mie ceva ciudat mai ales cind am constatat lipsa lui huhu. Pe cine ati recrutat in locul lui?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult