Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Basescu: Nu sustinem proiectul de tratat de securitate europeana propus de Medvedev

Traian Basescu: Nu sustinem proiectul de tratat de securitate europeana propus de Medvedev

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Romania nu sustine proiectul de tratat de securitate europeana propus de presedintele rus Dmitri Medvedev, a precizat presedintele Traian Basescu, potrivit Agerpres.


„L-am informat pe domnul presedinte Saakashvili ca Romania nu sustine proiectul de tratat de securitate europeana propus de presedintele Medvedev. Noi consideram ca exista mecanismele care sa solutioneze aceste probleme, in primul rand OSCE si NATO. Punctul de vedere romanesc este ca nu se poate aseza deasupra acestor structuri internationale si o propunere venita de la Moscova. Avem structuri in care sa discutam securitatea europeana”, a spus Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa sustinute impreuna cu presedintele Georgiei, Mihail Saakashvili. Reprezentantul permanent al Rusiei pe langa NATO, Dmitri Rogozin, a inmanat, pe 30 noiembrie, secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, proiectul Moscovei pentru un nou pact de securitate europeana.

0 comentariu

CALUGARUL 08-03-2010 - 13:26

Dar Miruna Munteanu de la JN, nu mai scrie, bre ? Ca a fost ,,a noastra” atita amar de bine, si ,,noi” am facut-o mare ! Si pe ea si pe neica Tanase. Pe ea nu a contactat-o nimeni ?, sau nu s emai uita inapoi caci e vedeta, acuma ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult