Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu se întâlneşte astăzi cu Barack Obama

Traian Băsescu se întâlneşte astăzi cu Barack Obama

scris de S. P.
9 afisari

Preşedintele american Barack Obama a început astăzi un turneu european în Polonia, Belgia şi Franţa.

Barack Obama se întâlneşte cu liderii ţărilor est-europene

Barack Obama se întâlneşte cu liderii ţărilor est-europene (foto: dcnews.ro)

Traian Băsescu participă, marţi şi miercuri, la ceremoniile dedicate sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă, şeful statului urmând să ia parte la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA şi de preşedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski.

Barack Obama va participa la ceremoniile care marchează împlinirea a 25 de ani de la alegerile care au dus la căderea regimului comunist din Polonia. După-amiază, Barack Obama se va întâlni cu aliaţii din Europa Centrală şi de Est, printre care şi preşedintele Traian Băsescu.

Liderul de la Casa Albă le va da asigurări acestora că Statele Unite vor proteja regiunea de politica agresivă a Rusiei.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va sosi la ora 16.00 (ora României) la Palatul Prezidenţial din Varşovia, unde va participa la Dejunul de lucru oferit de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

La ora 19.00 (ora României), la Castelul Regal din Varşovia, Traian Băsescu va participa la decernarea Premiului „Solidaritatea”, informează digi24.ro.

Din Polonia, Barack Obama va merge la Bruxelles pentru summitul G7 şi apoi în Franţa, unde va participa la ceremoniile dedicate împlinirii a 70 de ani de la Debarcarea din Normandia. La această ceremonii va fi prezent şi preşedintele rus Vladimir Putin.

6 comentarii

digital 03-06-2014 - 13:04

barakule, mai bine cu bercică!

CONGO 03-06-2014 - 13:18

Pana nu demult Romania avea granita cu Polonia, si ne-am inteles binisor cu acesti oameni sute de ani.

DAR APOI AU NAVALIT BARBARII RUSI.

Vad ca cu Rusia jefuitoare si cu mucegaiurile din Kremlin nu ne putem duce viata, prea sunt talhari. Deci, e la mintea cocosului, trebuie sa ne invecinam cu Polonia ca mai inainte!

digital 03-06-2014 - 13:20

fă o cerere la ue!
poate te rezolvă!

pathfinder 03-06-2014 - 13:26

Pai daca pe tine nu te rezolva nimeni…

Dedicatie speciala degetelei!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

pathfinder 03-06-2014 - 13:42
urbos 03-06-2014 - 15:12

Isi suge cariciu scuipatu, ca Obama nici nu se mai descheie la prohab pentru urdurosul asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult