Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu şi-a anulat participarea la Ziua Justiţiei

Traian Băsescu şi-a anulat participarea la Ziua Justiţiei

scris de M.A.
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu nu va mai participa duminică, la Ziua Justiţiei, organizată de Consiliul Superior al Magistraturii şi Ministerul Justiţiei, la Cercul Militar Naţional.

Traian Băsescu şi-a anulat participarea la Ziua Justiţiei

Traian Băsescu şi-a anulat participarea la Ziua Justiţiei (foto:Agerpres)

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, iniţial, în programul zilei de duminică al preşedintelui Traian Băsescu era menţionată participarea, de la ora 18,00, la evenimentul dedicat Zilei Justiţiei.

“În spiritul unei normalităţi pe care ne-o dorim cu toţii, sărbătorim la data de 1 iulie, potrivit unei frumoase tradiţii, Ziua dedicată tuturor celor care ne desfăşurăm activitatea în domeniul Justiţiei, domeniu fundamental al statului de drept, prin care societatea îşi exercită capacitatea de a-şi apăra valorile umane care ne definesc existenţa”, spune, în mesajul său, judecătorul Alina Nicoleta Ghica, preşedintele CSM.

“Anul 2012 a fost şi va fi deosebit de dens, va presupune şi în continuare o activitate intensă în vederea susţinerii proceselor de reformă care au drept obiectiv apropierea Justiţiei române de nivelul justiţiei din statele europene. Acest obiectiv este intrinsec legat de nevoia reală şi acută a societăţii româneşti de o justiţie eficientă, predictibilă şi de necontestat (…) Refuz să cred că societatea românească a secolului XXI poate devia sau poate face abstracţie de principii, de lege şi moralitate, de decenţă şi discernământ. Cred cu tărie în perenitatea valorilor democratice şi în progres, în potenţialul de maturizare şi responsabilizare a clasei politice, în capacitatea de reformare a autorităţilor statului şi în forţa justiţiei române”, mai spune magistratul.

4 comentarii

Zenovia-Zamfira 01-07-2012 - 13:54

Sa vedem si mesajul de raspuns al justitiei.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-07-2012 - 14:29

I-mi exprim acordul si ADEZIUNEA DEPLINA cu decizia inteleapta a d-lui Traian Basescu de a NU participa la ZIUA JUSTITIEI ! Dupa ce ai calcat-o in picioare de nenumarate ori, dupa ce ai subordonat-o propriilor interese si ale gruparilor de partid , ce mai DOREA- I …IMPOSTORULE !

august 01-07-2012 - 16:00

sa mai inveti un pic de limba romana…

Zenovia-Zamfira 01-07-2012 - 16:18

Romania are nevoie si de o presedinta, si de o prima-ministra.
Pai altfel cum sa gospodaresti interesele, bogetul, si politicile?
Barbatii s-au porcait destul, si nimica n-a iesit cum trebuie.
N-are finete si are gandu numai la fuste si alte alea, de la tinerete pan la batranete.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult