Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Basescu: Vom ramane ferm legati de planul de restructurare a cheltuielilor bugetare

Traian Basescu: Vom ramane ferm legati de planul de restructurare a cheltuielilor bugetare

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

.„Vom ramane ferm legati de planul de restructurare a cheltuielilor bugetare, indiferent de costurile politice, iar in viitor vom putea angaja credite pentru dezvoltare si nu pentru consum”, a spus Traian Basescu, citat de Agerpres.


Romania ar fi fost nevoita sa ia un nou credit de la institutiile financiare internationale, in valoare de 30 miliarde euro, pe o perioada de doi ani, in martie 2011, daca nu ar fi fost adoptate masurile dure de restructurare, a declarat, marti, presedintele Traian Basescu, la o intalnire cu oamenii de afaceri din Italia. „Niciunui politician nu ii place sa ia masuri impotriva propriului popor, sa fie fluierat, sa fie admonestat si in dizgratia publica, dar avem obligatii majore fata de tara. Fara aceste masuri, am fi luat un nou credit, in martie 2011, pe o perioada de doi ani, si nu de 20, ci de 30 de miliarde de euro”, a afirmat Traian Basescu.

0 comentariu

CALUGARUL 06-03-2010 - 15:23

Chiar de la începutul acestei știri aveți două greșeli mari cât prostata lu Huhu; prima cu „cyer-infractori” în loc de cyber-blablabla și la directorul de la „FMI”, în loc de FBI ! Dre, vouă cine vă corectește tegstili-nainte să fie scuipate pe net ?

Suca 07-03-2010 - 12:06

[quote name=”CALUGARUL”]Chiar de la începutul acestei știri aveți două greșeli mari cât prostata lu Huhu;… Dre, vouă cine vă corectește tegstili-nainte să fie scuipate pe net ?[/quote]

DRE :-)))))) ..ai dreptate.
Necazul cel MARE este ca aia NU SUNT HACKERI sunt amaratzi de LAMERI ca si mine-asa, care au crezut ca le merge cu tipi de la NSA si FBI, ce au avut note de 2 ori mai bune la facultate decat tampitzii astia de „tzigani-ciberbetici”.
Daca erau hackeri FBI-ul nici nu stia ca ei exista pana-i trageau de maneca la Quantico.

Uite aici niste amatori ce nu se dau ca-s buricul Pamantului si totusi ZILNIC posteaza marfa de contrabanda de pana si scule ptr depistarea lor le-au „spart” si pus PE GRATIS la dispozitzia publicului:

http://katz.cd/

Si astia nici n-au pretentzia ca sunt nu stiu ce HACKERI :-)) Sunt studentzi care fac asta de sanki asa, cum faceam noi ceva contrabanda cu blugi, kentane si calculatoare de buzunar prin anii ’70-’80, sa ne mai facem de-un pol-doi ca sa ne ducem gagica-n oras.

100 de hackeri, pe dracu 🙂
Hackeri sunt grupul PARADOX marocan care a spart Vista si de care am auzit doar ptr ca ASA AU VRUT EI ptr a da UN VECTOR in „batalia antimicrosoft”. metoda este inca in vigoare si la Windows-7 si n-are antidot! … De atunci sunt COPIATZI de toata lumea (W7Loader de exemplu) DAR EI AU DISPARUT discret in tumult.
Sau clubul oficial Chaos Computertechnik din Germania care deja-i asa de departe ca sfatuieste GUVERNUL GERMAN cum sa se apere de hackerelile „prietenilor de la CIA” -ECHELON.
Astia-s HACKERI, nu parlitzi ca astia 100 sau ca mine-asa lameri ce stim si noi niste smecherii mici si programare UNIX-C/C++ ioc, zero. Fara astea nu esti hacker.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult