Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu: Vreau să dau o lecție USR-ului

Traian Băsescu: Vreau să dau o lecție USR-ului

scris de Misu Andrei
97 afisari

PMP își va desemna propriul candidat la Primăria Generală a Capitalei, a spus fostul președinte al României, Traian Băsescu, într-o intervenție la Digi24. Traian Băsescu nu a anunțat încă dacă va candida pentru un nou mandat, însă a precizat că „vrea să dea o lecție USR-ului” care „procedează ca băieții deștepți din energie”. Fostul președinte a spus și că „cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de cele 10 procente pe care PMP le obține în București”.

Noi am așteptat să intrăm în alianță cu PNL și USR. Am aflat ieri că nu se poate. Deci declanșăm procedurile interne de desemnare a candidaților. Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente. Eu nu prea știu să pierd, n-am învățat treaba asta în politică și dacă intru în competiție o să fac tot ce se poate să câștig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau și o lecție USR-ului.

1 comentariu

contra 04-08-2020 - 16:33

Vrea sa mai ucida niste caini! Pacat ca e mai simpatic si mai inteligent ca altii! Nicusor Dan are nevoie de un patut la pimarie ca e mai somnolent decat Base!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult