Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Traian Băsescu susţine că România nu e o ţară europeană normală

Traian Băsescu susţine că România nu e o ţară europeană normală

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ar fi simplu să ne gândim la România ca la o ţară europeană normală, dar potrivit preşedintelui ţării, aceasta chiar nu este, sau cel puţin nu una normală, susţine AP.

Miercuri, întrebat pe cine ar susţine la alegerile din această tomană din Republica Moldova, teritoriu care, în trecut, a aparţinut în cea mai mare parte Romîniei, Traian Băsescu a declarat că speră ca alianţa pro-europeană să rămână la putere. Ulterior, glumind probabil, acesta le-a spus unor jurnalişti străini : “Aveţi grijă, am spus pro-europeană, nu pro-română. Nu e acelaşi lucru”.

Referindu-se la România ca ţară europenă normală, preşedintele a facut o remarcă sarcastică, afirmând că “este puţin cam mult”.

Preşedintele Traian Băsescu este cunoscut pentru remarcile sale “colorate”. România a devenit membră a UE în anul 2007 şi se află pe acest continent. Dar este ea una normală? Probabil preşedintele va decide asta, concluzionează AP.

0 comentariu

Foreskin 17-03-2010 - 15:36

…si sa-ti dea putere’n scarbavnicul madulariu ca s’aduci la’ndeplinire promisiunile…

raulgigi 17-03-2010 - 18:47

tu altora sa se introaca care familia mata. Asa se nwe ahute Dzeu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult