Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Trei dintr-o lovitură, Elena Udrea iese la atac: Ungureanu, Orban şi Frunzăverde

Trei dintr-o lovitură, Elena Udrea iese la atac: Ungureanu, Orban şi Frunzăverde

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Elena Udrea susţine că, deşi a trecut prin situaţii umilitoare, nu părăseşte scena politică şi îi atacă pe MR Ungureanu, Leonard Orban şi Sorin Frunzăverde.

elena udreaRău cu rău, dar mai rău e fără rău. Cel puţin, aşa reiese din declaraţiile liderului democrat, Elena Udrea. Ea şi-a amintit că a trecut în ultimii ani în viaţa politică prin multe situaţii jenante pentru o femeie, dar nu s-a gândit niciodată să se retragă, lucru care „îi înnebuneşte pe foarte mulţi”.

Elena Udrea a afirmat că există nenumărate situaţii umilitoare pentru femeile din politică atunci când sunt judecate după felul în care arată, după felul în care se îmbracă, şi când sunt trimise la cratiţă, atunci când bărbaţii nu mai au argumente în faţa lor. Cu toate acestea, Udrea spune că nu s-a gândit niciodată să se retragă din politică. „Cred că asta îi înnebuneşte pe foarte mulţi. Cât o să cred despre mine că sunt un om care vrea să facă lucrurile cu bună credinţă, o să rămân în politică, spre disperarea unora”, a declarat pentru Mediafax liderul democrat.

Nemulţumită de declaraţiile premierului Ungureanu

Supărată peste măsură, Elenei Udrea i s-a pus pata pe premierul Ungureanu, care a făcut valuri în ceea ce priveşte proiectele acesteia privind construirea bazinelor de înot.

Ea a susţinut că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu cunoştea subiectul când a vorbit despre bazinele de înot şi că se aşteaptă de la el şi de la membrii Guvernului să nu aibă abordări „de rea credinţă”, de tipul unor jurnalişti de la Antena 3.

Cu ochii pe fondurile europene ale lui Leonard Orban

Următorul pe listă a fost Leonard Orban, căruia Elena Udrea i-a sugerat să îşi dea demisia, dacă nu aduce bani europeni pentru reabilitarea termică. ”Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, ar trebui să îşi dea demisia dacă nu va reuşi să convingă Comisia Europeană să distribuie banii necheltuiţi de la alte programe către reabilitarea termică a locuinţelor, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax Elena Udrea. În acest sens, ea a venit cu o soluţie şi anume că reabilitarea termică a locuinţelor o reprezintă fondurile europene necheltuite prin alte programe.

Atac la Frunzăverde

Nici prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde nu a scăpat de furia Elenei Udrea. Ea susţine că acesta a atacat-o pentru că a schimbat din funcţie un director ISC din Caraş-Severin, susţinut de el. Liderul PDL Bucureşti a afirmat că a vrut să depolitizeze Inspectoratul de Stat în Construcţii, motiv pentru care l-a preluat la ministerul pe care îl conducea, argumentând că MDRT este autoritate în ceea ce priveşte construcţiile. “Era necesară schimbarea din funcţii a unor oameni care nu şi-au făcut treaba”, a întărit Elena Udrea.

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 13-03-2012 - 19:21

Fii …barbata Leantzo! Chiar asa , in spatele tau sant rezultate serioase,greu de contestat ! Bravos dna. Udrea-Cucos

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult