Troc intre PNL si PSD

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Liberalii, pesedistii si conservatorii se aliaza pentru o actiune mai mult de imagine: o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Emil Boc, fara a sti inca pe ce tema.

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut luni o scurta intalnire in care au stabilit datele problemei. Surse din ambele partide ne-au declarat ca pesedistii i-au conditionat pe liberali ca ii sustin in demersul lor in schimbul unui sprijin pentru candidatul pe care pesedistii il au in turul al doilea al alegerilor la primaria Ramnicu Valcea. Ponta a afirmat ca, deocamdata, nu s-a stabilit tema motiunii de cenzura, urmand ca in urmatoarele doua saptamani cei doi lideri sa se mai intalneasca pentru a decide domeniul exact. “Avem un singur cartus, avem o singura motiune de cenzura”, a precizat Victor Ponta. Declaratia liderului pesedist a venit dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute Crin Antonescu anuntase ca se impune initierea unei motiuni de cenzura din partea opozitiei, care sa fie axata in principal pe chestiunea deciziei Curtii Constitutionale cu privire la numirea sefilor de desconcentrate, dar si pe probleme de ordin economic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult