Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Turcan: PDL nucleu de dreapta, Ungureanu premier

Turcan: PDL nucleu de dreapta, Ungureanu premier

scris de A.B.
8 afisari

Raluca Turcan vede în Mihai Răzvan Ungureanu viitorul premier al României. Ea susţine că după locale partidul ar trebui să devină nucleul unei mişcări de dreapta, iar premier să fie Ungureanu. 

turcan

foto: inpolitics.ro

Raluca Turcaneste de părere că PDL are nevoie de Mihai Răzvan Ungureanu şi dar şi acesta de PDL pentru viitoarea sa carieră politică. Raluca Turcan vede în Mihai Răzvan Ungureanu viitorul premier al României. „Cred că după locale e important ca PDL să devină nucleul unei mişcări de dreapta care să grupeze toate forţele politice, civice, care se opun stângii, iar propunerea naturală a acestei construcţii politice pentru funcţia de premier poate fi domnul Mihai Răzvan Ungureanu”, a declarat pentru Mediafax Turcan.

Ea susţine că PDL are nevoie de el şi el de PDL pentru viitoarea sa carieră politică. Odată cu această ancorare politică solidă, o cursă prezidenţială poate fi o consecinţă firească pentru domnul Mihai Răzvan Ungureanu, a precizat Raluca Turcan. Liderul democrat-liberal a arătat că, după alegerile locale, PDL are două luni în care trebuie să vină cu un proiect câştigător pentru toamnă, cu un proiect de revitalizare a dreptei.

„Avem un guvern de stânga, un premier de stânga, constatăm că PNL e partenerul mut al PSD. Constatăm că linia politică generală este de stânga şi că premierul Ponta vrea să ducă România spre stânga. Electoratul nu poate fi reprezentat prin procură, aşa cum face PNL. În aceste condiţii, PDL să-şi asume reprezentarea întregului electorat de dreapta, inclusiv a electoratului care simpatizează PNL, dar pe care PNL se sfieşte să-l reprezinte”, a apreciat Turcan.

8 comentarii

coco 18-05-2012 - 15:20

vise taica vise…nu mai pupati voi puta nasului

Artan 20-05-2012 - 02:43

Aveti dreptul sa visati. Nu va opreste nimeni, dar sunteti asociati cu hotia, incompetenta, slugarnicia si lipsa de patriotism. Sorry, v-as vota, dar i-ati luat bani din pensia tatalui meu ilegal. Sa visati bine si frumos! Odihna placuta!

Mache 20-05-2012 - 05:23

Eu zic sa nu te pripesti. La cum a pornit guvernarea Ponta, pana la toamna USL-asii o sa-ti umfle lejer 15%-20% din ce castigi azi. Atat tie cat si taticului matale, ca sa nu mai fie discriminare 😉 Dupa faza asta ii mai votezi? 🙂 🙂 🙂

Sa traiesti bine nene 🙂

digital 20-05-2012 - 12:39

sări make-porkpropagandistul de colea din cocină!!
se putea?!
hahaha!

gabriela 20-05-2012 - 10:42

Cand un individ numit premier face jocuri politice murdare sau dovedeste ca este un slab comunicator nu mai are nici cum sa se salveze pe el insusi din punct de vedere politic daramite pe pdl care devine mic chiar invizibil

gabriela 20-05-2012 - 10:43

Cred ca imaginea cu raluca turcan arata foarte clar cat de mic e pdl.

nel 20-05-2012 - 11:53

Visezi frumos cucoana,trezestete voi mai pupati guvernarea cind o intarca mutu iapa.Ma voi pe linga ca sinteti prosti mai calcati si frina,afirmati in gura mare si va dati cu caramida in piept,Ungureanu premier,aceasta afirmatie e de ajuns sa aduca poporul la o stare de nervi de mai pupati voi niciun vot.Voi nu vati gasit pe altcineva decit pe cretinu,prostu,omu de nimic acest mate fripte Ungureanu ceati fi gasti la el ca nu sa afirmat cu nimic alceva e decit al lige in cur pe Base si ai asculta toate prosiile si timpeniile ce le debiteaza,dealtfel asta va caracterizeaza oe toti pedelei,voi nu aveti minte nici cit o musca.

Contra 20-05-2012 - 14:04

Desteapto! Dreapta nu inseamna masonerie sao orice organizatie suprastatala , ci nationalism!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult