Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Turcan: PNL, scăriţa lui Ponta pentru a urca în sondaje

Turcan: PNL, scăriţa lui Ponta pentru a urca în sondaje

scris de A.B.
3 afisari

Victor Ponta pune din nou PNL într-o situaţie dificilă prin măsura privind taxarea suplimentară a veniturilor bugetarilor, iar liberalii ar trebui să vadă că drumul cu PSD face tot mai la stânga, susţine Ralca Turcan.

turcanCu taxarea suplimentară, premierul Ponta nu doar că a mai găsit o altă şmecherie electorală prin care să atragă atenţia şi să-şi facă imagine, dar a mai pus o dată PNL într-o situaţie dificilă, în care fie ţine cu bogaţii, fie mai virează un pic la stânga, apreciază Turcan. Taxarea suplimentară nu este nimic mai mult decât o altă demagogie stângistă, fără aplicabilitate, dar bună de luat ochii oamenilor ca toate promisiunile USL dinaintea guvernării”, a declarat pentru Realitatea TV Raluca Turcan. În opinia sa, oricine din PNL care vede dincolo de 10 iunie îşi dă seama că drumul cu PSD nu doar că face tot mai la stânga, ci este şi înfundat.  „Victor Ponta a transformat cu abilitate PNL în scăriţă ca să se înalţe în sondaje, iar în timp ce Crin Antonescu bate pasul pe loc şi repetă aceleaşi discursuri de acum 1-2 ani în urmă, liderul PSD face politica sondajelor, care îi oferă deja posibilitatea să priveasca în jos la Crin Antonescu şi la PNL”, spune liderul PDL.

1 comentariu

salut 05-06-2012 - 22:52

Iar incepe sa-i f… grija pe astia de la PDL de soarta PNL. Mai schimbati dreaq temele mai ridicolilor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult