Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Turcan: Schimbarea premierului ar relansa PDL

Turcan: Schimbarea premierului ar relansa PDL

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat marţi că o schimbare de premier cu unul care să-ţi ofere credibilitate maximă şi o persoană foarte apreciată ar putea constitui o relansare atât pentru Guvern, cât şi pentru PDL.

raluca_turcan„Dacă subiectul este redeschis, îmi menţin opinia că o schimbare de premier poate să revitalizeze, însă nu este suficient. Trebuie făcută o evaluare şi a miniştrilor şi a celor din eşaloanele inferioare ale PDL, pentru că, chiar dacă reformele PDL la guvernare vor continua, nu este suficient să ajungem la recredibilizarea partidului. Recredibilizarea vine din eliminarea tuturor vulnerabilităţilor şi din oameni credibili, oameni care să fie buni comunicatori”, a spus, potrivit Mediafax, deputatul PDL la RFI.

Întrebată dacă PDL este un partid mai puternic după Convenţia Naţională, Raluca Turcan a răspuns:

„Forţa nu vine peste noapte. S-au ales nişte oameni în conducere şi brusc partidul devine mai puternic. Forţa se obţine în timp şi vine din proiectele politice. Dacă partidul va avea puterea să identifice erorile, să le corecteze, să întărească ceea ce a făcut bine, are şanse să devină mult mai puternic”.

„Cel mai mare pericol pentru noi ar fi să nu ne mobilizăm cu toţii şi să nu vâslim cu toţii în aceeaşi direcţie, unii să declare un non-combat şi chiar să se gândească la faptul că un scor prost la alegerile din 2012 ar putea fi o şansă pentru câştigarea alegerilor interne după alegerile de anul viitor”, adaugă deputatul PDL.

1 comentariu

urbos 24-05-2011 - 14:18

Moartea da lectii…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult