Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Turcescu se gandeste serios la sefia TVR

Turcescu se gandeste serios la sefia TVR

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Robert Turcescu a declarat pentru Mediafax, ca daca i se va propune sefia SRTv, se va gandi foarte serios la acest lucru si a precizat ca nu-si mentine opinia ca Rodica Culcer ar fi favorita, mentionand ca nici el nu se considera astfel.

“In momentul in care mi se va face, daca mi se va face, este o propunere la care ma voi gandi foarte serios. Este genul de propunere la care ma voi gandi foarte serios. Aceasta functie de presedinte – director general este o functie care presupune colaborarea cu membri unui consiliu de administratie si conducerea unui consiliu de administratie (…) Eu sunt un om care a lucrat intotdeauna in echipa si un punct important il constituie si componenta acestui consiliu de administratie cu care ar urma sa lucrez”, a explicat Turcescu. Intrebat daca a fost contactat pentru a i se propune numirea la conducerea TVR, el a spus ca nu i s-a facut o astfel de propunere si a tinut sa precizeze ca nu a declarat niciodata ca ar avea “vreun vis” sa devina presedinte – director general, dupa cum nici nu a afirmat vreodata ca “ar declina” o astfel de oferta. Robert Turcescu este director general al postului de radio Realitatea FM, din trustul Realitatea – Catavencu, functie pe care o detine din octombrie 2008. Presa a vehiculat numele Rodicai Culcer, al lui Robert Turcescu si al lui Ion Cristoiu ca posibili sefi ai postului public, dupa ce Alexandru Sassu a fost demis. Ulterior, Cristoiu a declinat orice oferta.

0 comentariu

Laura S. 01-03-2010 - 22:15

Si Dan, tot cu picioarele sapte metri in afara biroului!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult