Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UDMR îi dă cu flit lui Băsescu

UDMR îi dă cu flit lui Băsescu

scris de A.H.
3 afisari

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că pentru reprezentanţii Uniunii nu sunt acceptabile nici varianta de opt regiuni şi două judeţe – Harghita şi Covasna, şi nici cea de opt regiuni, dar alte variante pot fi discutate.

Kelemen Hunor (rmdsz.ro)

Kelemen Hunor (foto: rmdsz.ro)

Mâine (sâmbătă – n.r.) în CRU (Consiliul Reprezentanţilor Unionali) vom formula un punct de vedere, varianta 8+2 nu merge, varianta opt nu merge, în rest discutăm„, a declarat Kelemen Hunor.

Referitor la propunerea preşedintelui Traian Băsescu, Kelemen Hunor a spus că nu a văzut niciun coleg entuziasmat de aceasta, în Uniune, şi nici el nu este.

Liderul UDMR a spus că subiectul reformei administrative trebuie acceptat de toată lumea şi, dacă nu există consens pentru reforma administrativă în acest moment, ar fi de părere să se amâne până după alegeri acest subiect.

Kelemen a spus că Uniunea nu îşi doreşte instabilitate politică sau economică şi reprezentanţii UDMR sunt interesaţi în menţinerea coaliţiei de guvernare din acest moment, precizând că nu este nicio problemă faptul că în unele judeţe există majorităţi constituite cu partide din USL sau că reprezentanţii Uniunii discută în Parlament cu colegi din toate partidele, indiferent dacă sunt din opoziţie sau de la putere.

Întrebat ce va face dacă în CRU de sâmbătă se va vota ieşirea de la guvernare, Kelemen Hunor i-a sfătuit pe jurnalişti să nu se îngrijoreze.

Niciodată n-am trecut peste voinţa colegilor, dar să nu vă îngrijoraţi, fiindcă nu se va vota aşa ceva„, a spus el.

2 comentarii

IATA UNDE DUCE PROSTIA, DIABOLICIATEA, SI INTERESUL MARUNT - TARA E IN MAXIM PERICOL 24-06-2011 - 18:14

Draga K. Humor, acesta este o parere buna si nu este nici o surpriza aici. Sa lasam deci urmasilor nostri impreuna si urmasilor urmasilor nostri impreuna (daca si ai vostri tot vor mai exista) sa discute despre aceste teme.
Bun, si acum la treaba!

neacsum 24-06-2011 - 19:26

Kelemen Hunor, vrea mai mult , pentru ca stie cat de mult tine Basescu sa isi pasteze scaunul. Si isi pemite sa liciteze si sa ridice pretul Si va obtine tot ce vrea, pentru ca Basescu nu vrea sa piarda puterea. IAR UDMR-UL VA SPUNE CA A NEGOCIAT LINISTEA SI STABILITATEA POLITICA A ROMANIEI, NU AUTONOMIA TINUTURILOR CONTROLATE DE EI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult