Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UDMR: Legea reorganizării administrative, după alegeri

UDMR: Legea reorganizării administrative, după alegeri

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Laszlo Borbely, vicepreşedintele UDMR, a declarat, miercuri, că legea reorganizării administrative şi legea sănătăţii nu pot fi adoptate într-un an electoral.

Laszlo Borbely

Laszlo Borbely

Liderul UDMR consideră că nu este portivită adoptarea celor două legi în anul electoral pentru că nu sunt întrunite condiţiile care se impun. În legătură cu legea sănătăţii, el a spus că sunt păreri diferite care trebuie discutate, de exemplu cum ar fi cele legate de privatizarea caselor de asigurări de sănătate.

„Nu sunt create acum condiţiile pentru adoptare pentru că este o lege cadru şi mai mult ca sigur, după alegeri, guvernul care vine trebuie să ia o decizie cât mai curând”, a declarat, pentru Agerpres Lasylo Borbelzy. „Cât de curând trebuie să luăm o decizie pentru că trebuie să ştie cetăţeanul ce poate să îi asigure statul. Este şi unul dintre angajamentele cu FMI ca acest pachet minim să fie decis în acest an”, a conchis Laszlo Borbely.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult