Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UDMR nu a decis dacă va avea un candidat propriu la prezidențiale

UDMR nu a decis dacă va avea un candidat propriu la prezidențiale

scris de C.S.
3 afisari

UDRM nu a luat o decizie în privința nominalizării unui posibil candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie. Potrivit liderului Kelemen Hunor, hotărârea va fi luată abia în iunie, după europarlamentare.

Liderul UDMR susține că formațiunea nu a luat o decizie în privința candidatului la prezidențiale. (foto: mediafax)

„Vom discuta abia după alegerile europarlamentare – asta am propus eu – şi vom lua o decizie, cel mai probabil, la începutul lunii iunie. Este bine să avem un candidat (la prezidențiale – n.r.), dar, cum ştim că din păcate nici în 2014 nu vom da noi un preşedinte, trebuie să facem şi alte calcule, dacă e benefică sau nu o astfel de candidatură, dar înainte de începutul lunii iunie nu vom lua o decizie. Există şi posibilitatea să nu avem, deşi, aşa cum ştiu eu, foarte multe argumente au fost şi sunt să avem un candidat şi în 2014″, a declarat Kelemen Hunor, președintele formațiunii.

Liderul UDMR a precizat că, din anul 1996, Uniunea a avut candidat la toate alegerile prezidenţiale: „Ştim ce înseamnă să ai un candidat, să ai un proiect pentru toată România”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult