Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UDMR refuza reducerea pensiilor mici

UDMR refuza reducerea pensiilor mici

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Udemeristii vor ca pensiile mici sa nu fie afectate de reducerea cu 15% si propun stabilirea unui nivel pana la care sa se aplice aceasta scadere.


“Pozitia noastra clara si ferma este ca nu ne putem atinge de pensia minima si ca trebuie sa ii protejam pe pensionarii cu pensii mici. Cu alte cuvinte, ar trebui sa stabilim o limita si sa vedem care ar fi aceasta limita, sub care nu aplicam aceasta reducere, fiindca exista o categorie, cei cu pensii mici, categorie care astfel ar ajunge intr-o situatia insuportabila”, a afirmat marti Marko Bela. El a tinut sa sublinieze ca pozitia UDMR este “clara si ferma” in privinta pensiilor mici, apreciind ca ar fi preferabila o reducere progresiva. “Nimeni nu contesta ca, in acest moment, suntem intr-o situatie dificila si ca suntem obligati sa incercam sa avem schimbari radicale in ceea ce priveste actualul buget. In acelasi timp, exista contestatii in privinta solutiei convenite cu FMI. Eu nu cred si nu am crezut ca am putea evita aceste reduceri, fie vorba de salarii, fie vorba de pensii, dar, in acelasi timp, eu cred ca avem obligatia sa gasim solutii pentru acele categorii care, in urma acestor reduceri, eventual ar fi puse intr-o situatie insuportabila. Ma refer in primul rand la pensiile mici”, a conchis liderul UDMR.

0 comentariu

oblioo 06-03-2010 - 17:43

Prostia omoara ! Cine zicea ca prostia nu omoara ?

oblioo 06-03-2010 - 17:54

STATUL ROMAN, CRIMINAL SI IDIOT… De fiecare data cand pomenea de un neajuns, lipsa in material didactic, neimpliniri care nu ar fi trebuit sa existe, folosea expresia lui preferata, ca sa arate cu degetul vinovatul: ” statul roman, criminal si idiot „.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult