Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea a fost miercuri la Cotroceni, Băsescu a dormit joi la Neptun

Udrea a fost miercuri la Cotroceni, Băsescu a dormit joi la Neptun

scris de M.I.
4 afisari

Elena Udrea a fost surprinsă de reporterii Click!, miercuri seara, intrând cu maşina la Cotroceni, după ce mai înainte trecuse pe la coafor. Ziariştii sugerau că Udrea a mers la o întâlnire cu Băsescu.

Basescu si Udrea

Basescu si Udrea

„În orice caz, aseară (joi-n.red) am fost cu nevastă-mea. Dacă s-a dus (la Palatul Cotroceni n.red.), s-a dus la vreun consilier. Eu am dormit la Neptun aseară”, a răspuns preşedintele Băsescu râzând, la întrebarea unui jurnalist.

Treaba este că Elena Udrea a fost miercuri seara la Cotroceni, iar Băsescu spune că a dormit joi noaptea la Neptun. Potrivit surselor ziuaveche.ro, Udrea a fost la Coroceni miercuri pentru că joi urma să se prezinte la DNA în calitate de martor în dosarul “Portul”.

Ziarişii au urmărit-o toată ziua de miercuri pe Elena Udrea. După-amiază, ministrul şi-a părăsit biroul şi a mers la un salon de lux de pe Şoseaua Nordului. A stat acolo aproape două ore, apoi a revenit la minister. După alte două ore, s-a urcat în maşină şi s-a dus direct la Palatul Cotroceni.

Întrebat despre vizita Elenei Udrea la preşedintele Traian Băsescu, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat iniţial că nu ştie nimic despre o asemenea întâlnire. Nici reprezentanţii Ministerului Turismului nu au putut să dea vreo explicaţie.

În cursul după-amiezei de joi însă, Turcan a revenit şi le-a spus jurnaliştilor de la Click! că miercuri seara, la Cotroceni, a fost o întâlnire cu mai mulţi miniştri, dar nu a precizat care au fost ceilalţi oaspeţi ai preşedintelui.

2 comentarii

Parpangh(El) EI, Si a doua ZI (dupa Scriptura) 15-08-2011 - 12:03

Putea sa doarma bine si linistit ! A doua zi !La varsta Domniei -Sale este totusi o performanta !Sa dormiti , bine Domnule Presedinte, Tara va admira !Oamenii ,Va iubesc!

Un Președinte somnoros. 15-08-2011 - 17:19

Avem un Președinte gen Zâna Adormita ce veghează peste somnul liniștit al poporului,adormit de cu promisiuni grase dar care sub aripa protectoare a lui se dezvoltă o clasă socială din ce în ce mai numeroasă,adică 6 500 000 de asistați sociali care se adaugă la 6 500 000 de pensionar ,și copiii 3 000 000,și 3 000 000 fugăriți pe afară și,și,și de te întrebi ;Am ajuns un popor în concediu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult