Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea aleargă singură în cursa pentru şefia PDL Bucureşti

Udrea aleargă singură în cursa pentru şefia PDL Bucureşti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Elena Udrea este, deocamdată, candidat unic la conducerea PDL Bucureşti, alegerile urmând să aibă loc duminică. Aceasta deşi, în urmă cu o lună, ministrul Dezvoltării Regionale declara explicit că nu se va înscrie în cursa pentru preşedinţia democrat-liberalilor bucureşteni.


Lipsa oricărui contracandidat a fost pusă de Elena Udrea pe seama faptului că numele influente din partid au primit deja posturi. “Restul şi-au cam luat funcţii prin organizaţii. Dacă cineva dorea această funcţie, avea timp în ultimii trei ani să se pregătească. Nu e o misiune uşoară”, a precizat, pentru “Gândul”, ministrul Dezvoltării. În prezent, Elena Udrea este preşedinte interimar al PDL Bucureşti, din luna iulie, când Liviu Negoiţă a renunţat la această funcţie aleasă, invocând probleme personale, el hotărând să îşi dedice timpul Primăriei sectorului 3. De altfel, Liviu Negoiţă explica atunci că el a fost cel care a recomandat-o pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti, apreciind că aceasta este “o persoană dinamică şi apropiată de colegi”.

Întrebată de jurnalişti, la Sibiu, pe 15 octombrie, dacă intenţionează să candideze la şefia PDL, Elena Udrea a replicat: “În mod categoric, nu voi candida”. Întrebată însă dacă şi-ar dori să facă acest lucru, Udrea a afirmat: “Este o diferenţă între a-ţi dori ceva şi a putea”.

0 comentariu

muaddib 21-03-2010 - 18:57

adica rusia nu mai baga in seama romania si basarabia?!?!? iupiiiiii!!! cand se face unirea? ia sa ne zica desteptu’ de damian!

sorge 21-03-2010 - 19:03

Stratfor dezinformeaza cu buna stiinta ,urmareste ceva sau pur si simplu trateaza cu superficialitatea binecunoscuta[de atitea ori ]a serviciilor intrepatrunse de agentii guvernamentale care scriu orice sa si merite banii smulsi de la stat .
Parca mi se pare cunoscuta ?
Romania geme de spioni rusi si factori de influenta pro-rusa si noi trebuie sa credem ce balmajeste o agentie guvernamentala .
Niciodata si nicaieri ,specialistii nu au nimerit profetiile .
Sint curios daca cineva din USA ii crede .

salut 22-03-2010 - 02:44

Noroc cu vigilentul sorge. Cei de la Stratfor n-au fost in stare sa depisteze strategia diabolica a rusilor, evident interesati sa fure saracia, mitocania si datoriile externe ale romanilor.
Unde mai pui ca vreo doi dintre analistii de la Stratfor au facut si una sau mai multe vizite in Rusia si nu au raportat nimic strategului de renume mondial din jurul Dambovitei, aka Basescu. Ca e lucratura KGB-ului cu Stratfor-ul asta e sigur: dovada ca au ascuns si axa aia de n-a gasit-o nici macar Bush, darami-te Obama.

Sa delirati bine … si sa platiti datoriile !

calini 22-03-2010 - 08:13

Un comentariu cu iz de adulatie marca SUA,Rusia va ramane in continuare o mare putere economica mondiala cu bogatii ale subsolului inestimabile de care Europa de Vest(U.E)are mare nevoie.”Jandarmul lumii”este in cadere libera,iar Romania,vezi axa basesciana Bucuresti-Londra-Washington s-a aratat a fii un ”fas”!!Relatia Romania-Rusia,o atitudine de”coada sus,lasati-ne raia!” ne costa mult,din pacate le platim noi cei multi si usor de manipulat la 4 ani.

contras 05-04-2010 - 18:01

Calini, daca te intreaba cineva, ceea ce ma cam indoiesc, sa stii ca Rusia NU este o mare putere economica. Este doar o tara cu resurse naturale importante. Nu este o putere economica la niciun indice, la fel cum Arabia Saudita este doar un exportator de materii prime, nu o putere economica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult