Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Analiză a conducerii PDL, după alegeri

Udrea: Analiză a conducerii PDL, după alegeri

scris de A.B.
3 afisari

Elena Udrea, vicepreşedintele PDL, consideră că după alegerile din noiembrie trebuie făcută o analiză care să vizeze atât întreaga conducere a PDL cât şi pe toţi cei care au un rol în campaniile electorale.

elena_udrea

foto: dcnews.ro

Preocupată de soarta partidului, care a pierdut în ultimul timp mai mulţi membri marcanţi, Elena Udrea este de părere că după alegeri ar trebui făcută o analiză serioasă a conducerii PDL.

„Cred că o analiză trebuie făcută după alegerile din noiembrie şi trebuie să vizeze întreaga conducere a PDL şi pe toţi cei care au un rol în campaniile electorale, pentru că nu vorbim aici de preşedintele partidului, suntem o conducere întreagă, de asemenea echipele de campanie au lideri”, a spus Udrea.

Ea a arătat că, după alegeri, organizaţiile trebuie să-şi facă analiza şi că primul care îşi asumă şi acţionează în consecinţă este preşedintele organizaţiei.

Întrebată pe cine ar alege preşedinte al PDL dacă ar avea loc acum un congres al partidului, Udrea a precizat că pe Emil Boc.

2 comentarii

digital 23-04-2012 - 14:15

…da,o să vă faceți analizele la …u-rină!

MI-5 23-04-2012 - 14:25

Prognoza politică:
In toamnă vor avea loc alegeri parlamentare si
alegeri anticipate pentru preşedintele României.
Pîna la acea dată basescu va fi extirpat de la Cotroceni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult