Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea este sefa la PDL Bucuresti

Udrea este sefa la PDL Bucuresti

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea a fost desemnata luni de conducerea democrat-liberalilor lider interimar al organizatiei PDL Bucuresti, a anuntat vicepresedintele Gheorghe Flutur. El a precizat ca s-a luat aceasta decizie urmare a anuntului lui Liviu Negoita ca nu va candida la presedintia filialei Bucuresti a partidului.

Pentru functia de presedinte interimar al PDL Bucuresti au candidat Elena Udrea si deputatul Costica Canacheu. Potrivit lui Flutur, votul dat de membrii Biroului Permanent National, a inclinat decisiv balanta in favoarea Elenei Udrea, care a obtinut zece voturi, in timp ce Canacheu a obtinut trei voturi, sase fiind anulate.

La inceputul lunii iunie, primarul sectorului 3 Liviu Negoita a anuntat explicit ca nu isi doreste sefia PDL Bucuresti si ca partidul trebuie sa gaseasca o alta echipa. La reuniunea de la Snagov, din 21 iunie, Traian Basescu le-a reprosat liderilor PDL situatia organizatiei din Capitala: “N-ati fost in stare nici sa gasiti un lider la Bucuresti. Ati vrut sa pastrati toti cate o bucatica din Bucuresti. Videanu a pierdut glorios Bucurestiul pentru ca n-a stiut sa comunice ce-a facut. Blaga a pierdut alegerile de asemenea glorios. Negoita e bun, dar nu se stie daca e…”.

La sfarsitul lunii iunie, secretarul executiv al PDL Elena Udrea nega cu vehementa ca ar prelua presedintia organizatiei PDL Bucuresti: “Este un zvon. Nici macar nu s-a discutat despre Bucuresti, nici aseara (miercuri – n.r.), nici altadata”. Intrebata daca ar vrea sa preia sefia PDL Bucuresti, Udrea raspunea: „Nu este un subiect in momentul acesta”.

0 comentariu

Viorica Ianc 11-03-2010 - 14:15

Nameti ! Cati centimetri ? Metri ?
Pai foto ce arata ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult