Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea ii arata „cartonasul galben” lui Boc

Udrea ii arata „cartonasul galben” lui Boc

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Elena Udrea a sustinut, luni, ca premierul Emil Boc a fost indulgent cu cei care vorbesc in afara partidului, ca acestia trebuie sanctionati, iar cartonasul galben nu exista in Statutul partidului, ci la meci.


Premierul Boc a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza faptul ca Elena Udrea ii reproseaza ca nu a fost suficient de ferm cu democrat-liberalii care au avut o pozitie impotriva partidului si a Guvernului„Eu cred ca raspunsul la aceasta intrebare l-am dat de multiple ori, iar tot ce am de discutat eu, in primul rand, discut in partid, pentru ca aceasta este regula pe care eu am impus-o si nu pot sa fiu eu primul care o incalca”, a raspuns Emil Boc. Premierul Emil Boc a fost prezent, luni, la sedinta grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, la care s-a discutat despre sesiunea extraordinara parlamentara.  La reuniunea deputatilor PDL au fost prezenti si ministrii Vasile Blaga, Radu Berceanu si Adriean Videanu, iar spre sfarsitul sedintei a venit si Elena Udrea. Udrea a spus ca exista organisme de conducere ale partidului si faptul ca nu s-au luat masuri din punct de vedere institutional acum opt luni a dus la aceasta situatie in partid. Ea aratat ca trebuie sanctionati cei care vorbesc in afara PDL, deoarece un partid „nu se tine fara disciplina”.

0 comentariu

Adrian D 14-03-2010 - 14:57

Ma bucur pentru spiritul Rapidului, da nu pot decat sa dezaprob solutiile la limita regulamentului, daca nu dincolo de ea…Dar, cu un Mitica la Liga, nu ne putem astepta la altceva!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult