Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea îl invită pe Boc în Mișcarea Populară

Udrea îl invită pe Boc în Mișcarea Populară

scris de C.S.
0 afisari

Elena Udrea, proaspăt demisionară din PDL, îl invită pe Emil Boc să adere la noul Partid Mișcarea Populară. Primarul Clujului nu poate, însă, părăsi prea curând PDL, el neavând dreptul să abandoneze partidul cu care a câștigat alegerile pe timpul mandatului.

Emil Boc s-ar "regăsi" în Mișcarea Populară, susține Elena Udrea. (foto: cotidianul.ro)

Întrebată dacă s-ar putea „regăsi” Emil Boc în Partidul Mişcarea Populară şi dacă uşa acestei formaţiuni pentru actualul primar al Clujului, Udrea a răspuns: „Categoric, da! Numai că legea nu permite primarilor să plece din partidul cu care au câştigat alegerile, însă evident că Emil Boc împărtăşeşte aceleaşi idei, aceleaşi proiecte, aceeaşi luptă pe care o duc şi Traian Băsescu şi echipa preşedintelui din PDL.”

„Sunt convinsă că şi sub forma aceasta, de la distanţă, chiar rămânând în Partidul Democrat Liberal, Emil Boc este alături de efortul Partidului Mişcarea Populară şi de preşedinte de a se opune actualei Puteri, de efortul de a continua reforme importante, cum sunt cele care au demarat şi uitaţi că primesc piedici tot timpul şi acum mă refer la reforma justiţiei, spre exemplu”, a adăugat fosta deputată PDL.

Udrea spune că se gândea de multă vreme la demisia din PDL: „Mă gândesc de foarte mult timp la soluţia aceasta, la faptul că astăzi în PDL este evident că discursul actualei conduceri nu corespunde aşteptărilor electoratului de centru-dreapta, este un discurs de Opoziţie mai degrabă la preşedinte, un discurs prin care de foarte multe ori s-a negat propria guvernare”.

Întrebată dacă a fost sfătuită de preşedintele Traian Băsescu să demisioneze din PDL, Udrea a răspuns: „Nu, categoric, nu! Dar discuţii de-a lungul timpului au mai fost (…). Se simte nevoia ca în spatele preşedintelui să se ralieze o formaţiune care să aibă acelaşi mesaj cu preşedintele împotriva acestui Guvern, care în fiecare zi produce o nouă criză”.

Intrarea Elenei Udrea în Partidul Mişcarea Populară a fost anunţată oficial, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, spunând că aceasta este „unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre”.

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-01-2014 - 13:47

Eugenie ai vrut sa spui , Tolomacule !
Sa nu uiti, Nutzica ot Plescoi a fisurat din greu la …
imaginea basecului !
Cu succes deosebit !
Aide-Memoires ; F’udroasa a adus zazania intre
…grei , defunctei oranjerii. (videni , berceni, buldog vazul, chiar
si bocul a fost sapat adanc ,vezi apostu ,broscarinul olteanu ,
de Petrica ,nu mai amintim basca adonisul din valuri, imaculate )
Tolomacu … culcate intre galbeni ,diaconesti si alti …mortzi celebri)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-01-2014 - 18:07

Io, chiar nu pot intelege ,de ce nu se bucura , Leana ot Pleskoi , precum si alte
…puuliticiene bine inzestrate de la …Mama -Natura ?
Noul COD permite oficializarea …BORDELURILOR si pe Hoitarul Hentaqiorpeck, la agricultura nu se pricepe , dar la k o r w e t e este AS , chiar de Pica !
Phetelor , in sfarsit , va putezti oficializa …meseria !
Cea . mai veche meserie !
Sa-l vedem pe bhaselu , matroana de b or d i l , si pe
phete , la PRODUS !

salut 31-01-2014 - 19:03

Adica, coada de topor, sluga Boc, ar trada si maine (ce conteaza ca slugile alea din PDL l-au pus chiar presedinte!), da’ din cauza ca pierde osul (Primaria Clujului)…l-a cuprins, asa, un sentiment de jena porceasca. Evident ca acest sentiment il tine pana cand primeste ordin direct de la stapan, Dementul National.

Pentru conformitate:

„Întrebată dacă s-ar putea “regăsi” Emil Boc în Partidul Mişcarea Pop_ulară şi dacă uşa acestei formaţiuni pentru actualul primar al Clujului, Udrea a răspuns: “Categoric, da! Numai că legea nu permite primarilor să plece din partidul cu care au câştigat alegerile, însă evident că Emil Boc împărtăşeşte aceleaşi idei, aceleaşi proiecte, aceeaşi luptă pe care o duc şi Traian Băsescu şi echipa preşedintelui din PDL.””

UnUL 31-01-2014 - 19:05

@Salaud prostul satului
@Prostangel
???????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 31-01-2014 - 19:06

Scuze: Prostanghel.

digital 31-01-2014 - 20:24

“Mă gândesc de foarte mult timp la soluţia aceasta, ……………..

individa și acum are impresia că partidele sunt formate dintr-un kap de…lllă !

salut 31-01-2014 - 20:28

Pai, cam are dreptate proasta satului. Nu se comporta toate de parca ar fi capete de sula?

digital 31-01-2014 - 20:33

da, da la madam a accede la așa ceva e deja mod de viață !
ea, nu mai poate trăi ,fără !
are, mai nou și mutră de bișon !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult