Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Update: Udrea il loveste sub centura pe Videanu

Update: Udrea il loveste sub centura pe Videanu

scris de Ziua Veche
1 afisari

 .

UPDATE: La iesirea de la convorbirile cu Traian Basescu, de la Parlament, Adriean Videanu a declarat: „Nu am afaceri cu statul”. De asemenea, potrivit unor surse citate de Mediafax, Basescu le-a cerut demnitarilor PDL sa renunte la afaceri.


Elena Udrea a declarat, marti, inainte de şedinta BPN al PDL, ca membrii PDL care ocupa functii publice şi administreaza afaceri sau sunt actionari in firme care lucreaza cu statul trebuie sa opteze fie pentru functii, fie pentru afaceri. „Partidul a mai luat o asemenea decizie in 2002. Atunci s-a cerut ca cei care aveau o functie publica sa opteze pentru functii sau pentru afaceri şi au fost colegi care au ales sa plece din functiile publice şi sa ramana in mediul de afaceri”, a precizat Udrea, citata de Mediafax. Ea a adaugat ca va fi vorba şi de cei care sunt administratori ai unor afaceri, dar sunt şi situatii in care exista colegi de partid care sunt actionari in firme care lucreaza cu statul. „Cred ca şi in cazul acestora, daca ocupa functii publice, sa se adopte aceeaşi masura şi sa renunte la actiunile pe care le au sau la functia publica”, a spus Udrea.

 

 

„Nu poti sa le ceri oamenilor sa faca sacrificii, aşa cum Guvernul face in acest moment, solicita solidaritate şi sacrificii din partea cetatenilor, nu poti sa le ceri acestor oameni sa faca sacrificii cata vreme exista neincredere legat de modul in care se cheltuieşte banul public şi exista suspiciunea ca, in aceste conditii, exista firme privilegiate in raport cu statul”, a explicat Udrea. 

Ea a mai aratat ca va cere o decizie in acest sens in conducerea partidului. Surse din partid ne-au declarat ca Elena Udrea il vizeaza direct pe Adriean Videanu cu care de o buna bucata de vreme se afla intr-o apriga competitie in interiorul partidului. De altfel, televiziunile de stiri l-au tocat marunt in ultimele saptamani pe Videanu pe tema vanzarii de borduri de catre firmele pe care le detine catre autoritatile locale.

 

Adriean Videanu figureaza la Registrul Comertului ca fiind actionar la patru firme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult