Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Nu Elena Udrea l-a dat afară pe Preda din PDL

Udrea: Nu Elena Udrea l-a dat afară pe Preda din PDL

scris de Stefan Galai
2 afisari

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea a spus, miercuri, ca nu ea l-a dat afară din PDL pe europarlamentarul Cristian Preda.

elena udrea

Elena Udrea

Ea a menţionat că despre excluderea lui Preda din partid au mai fost discuţii în PDL.

”Despre excluderea lui Preda s-a tot discutat în PDL. Se discută de vreo doi ani ani (…). Luni 30 de membri au votat pentru excludere cu argumente. Nu putem vorbi că Elena Udrea l-a dat afară pe Preda. Nu poţi, când partidul are un candidat, să spui că nu votezi candidatul partidului. În acest caz poţi face politică dar în alt partid. Să nu cădem în capcana mitului femeii atotputernice. (…) Dacă mă duc la operă, mă duc cu Cristian Preda, dacă mă duc să câştig la primărie, mă duc cu Silviu Prigoană”, a spus, miercuri, Udrea, într-o emisiune a postului B1 TV, informează Agerpres.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că fiind cele mai grele alegeri pe care le-a avut partidul nu e nevoie de ”slăbiciuni” ori adversari în propria echipă.

”Am discutat cu Cristian Preda probabil mai mult decât au făcut-o alţi colegi. Făcea parte din organizaţia de Bucureşti. Preda a dorit mai degrabă să-şi facă imagine pe seama partidului”, a opinat Udrea.

1 comentariu

digital 05-04-2012 - 10:24

””…..Preda a dorit mai degrabă să-şi facă imagine pe seama partidului”, a opinat Udrea.””

da,mă,că Preda umbla cu chiloții tăi pe cap prin București!!!dreq de centuristă!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult