Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea nu exclude o candidatură a lui Videanu la Primăria Capitalei

Udrea nu exclude o candidatură a lui Videanu la Primăria Capitalei

scris de A.H.
2 afisari

Elena Udrea a declarat că Adrian Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei şi a precizat că la începutul anului viitor partidul îşi va anunţa candidatul pentru fotoliul de primar general.

Adriean Videanu (clujtoday.ro)

Adriean Videanu (foto: clujtoday.ro)

Adrian Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei„, a spus Udrea, răspunzând unei întrebări. Ea precizat că în acest moment partidul lucrează la identificarea celui mai bun candidat de primar general al Capitalei. ” În scurt timp, la începutul anului viitor, ne vom anunţa şi candidatul„, a adăugat Udrea.

Ea a fost întrebată dacă PDL va avea candidaţi comuni cu UNPR. „Cel mai probabil da. Am spus că vom face o campanie la Bucureşti împreună în sensul în care vom susţine aceiaşi candidaţi. UNPR are doi primari de sector, noi avem la rândul nostru doi primari de sector. De candidat, vom candida cu cineva din partea PDL, este totuşi partidul care a avut inimile bucureştenilor în trecut şi cred că trebuie să fim în stare să le recâştigăm„, a arătat Elena Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult