Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni

Udrea: Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni

scris de Ziua Veche
1 afisari

Elena UdreaElena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti, a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, deoarece PSD şi PNL sunt de ignorat.


„Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat – două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa.

Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu. Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie”, a spus Udrea, citată de Agerpres, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare al PDL Ilfov, de sâmbătă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult