Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: O nouă forţă politică de dreapta, în jurul premierului

Udrea: O nouă forţă politică de dreapta, în jurul premierului

scris de A.B.
8 afisari

Elena Udrea este de părere că premierul Mihai Răzvan Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta.

elena udrea

dcnews.ro

Udrea

a apreciat, la B1 TV, răspunzând unei întrebări, că Mihai Răzvan Ungureanu poate să lanseze un proiect politic de dreapta.

„Cu siguranţă ar avea susţinerea PDL, trebuie să vrea şi premierul să facă lucrul acesta. Cred că poate fi, la acest moment, liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta”, a declarat liderul PDL Bucureşti.

Elena Udrea a subliniat că premierul este o persoană credibilă, cu o cotă de încredere bună.

„Este un om cu credibilitate, este categoric un om de dreapta, are o cotă de încredere bună în acest moment, ceea ce îi dă posibilitatea să adune în jurul său pe toţi cei care ar dori să construiască acum această forţă politică de dreapta”, a menţionat ea la B1 TV.

Întrebată dacă PDL ar veni într-o astfel de forţă de dreapta construită în jurul lui Ungureanu, Elena Udrea a spus că nu a avut loc o discuţie concretă în acest sens.

„N-am avut o discuţie concretă, nici noi nu l-am ofertat pe domnul Ungureanu, nici dânsul nu s-a adresat partidului”, a declarat ea.

„Dar din toate frământările noastre legate de construirea unei forţe politice puternice de dreapta în România, cred că ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect în jurul lui Mihai Răzvan Ungureanu„, a continuat Udrea.

1 comentariu

digital 05-04-2012 - 10:00

…cam tânără să fi intrat.la menopauză,dar niciodată nu se știe ce-ți rezervă organismul!!!
să fiu bine înțeles,mă refer la nutzico!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult