Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea, Oprea si Sulfina Barbu declarati, in lipsa, cetateni de onoare ai comunei lui Bula

Udrea, Oprea si Sulfina Barbu declarati, in lipsa, cetateni de onoare ai comunei lui Bula

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Primarul din Colonesti-Olt, Marian Radulescu, urmasul celebrului Bula, a anuntat ca distinctiile, care ar fi urmat sa le fie acordate celor trei politicieni,  lipsa in corpore de la eveniment, in cadrul Festivalului de Calus „Ilie Martin”, au fost aprobate in cadrul sedintei Consiliului Local , care a avut loc la sfarsitul lunii iunie.

„Ne-am pregatit special pentru ca evenimentul sa iasa cat mai bine. Este sarbatoarea comunei si toti localnicii o asteapta. Titlurile de onoare vor fi acordate si in lipsa lor. Ma voi duce eu la Bucuresti sa le inmanez special. Important este ca noi le aratam ca nu am uitat ajutorul lor pentru comuna noastra. Toti ne-au ajutat atunci cand a fost nevoie de fonduri de la Guvern pentru investitii in comuna”, a declarat primarul Marian Radulescu, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, cetateni de onoare ai comunei Colonesti mai sunt presedintele Senatului, Mircea Geoana, fostul premier Calin Popescu Tariceanu si deputatul Nicolae Stan (zis Bula), timp de peste 20 de ani primar al comunei, post pentru care a renuntat ca sa fie parlamentar.

0 comentariu

Viorica Ianc 11-03-2010 - 13:44

De alipirea sau nealipirea degetelor de
la amandoua mainile !!!
-cand te rogi le alipesti ( La catolici )
– cand ai facut o afacere buna degetele
le tii dezliptite si-ti freci palmele !
In rest, ceilalti sunt ceva batrani.
Putem sa mai vorbim in zece ani pe
aceeasi tema ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult