Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: PDL este o echipa

Udrea: PDL este o echipa

scris de Ziua Veche
4 afisari

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că reforma în PDL înseamnă împrospătarea echipei şi aducerea tuturor celor care vor să se implice, „să dea ceva partidului”, astfel încât acesta să fie mai puternic şi mai unit în 2012, fără să cerşească nimănui parteneriate.


„Reforma, azi, în PDL înseamnă să împrospătăm echipa, să-i aducem pe toţi cei care vor să se implice, să dea ceva partidului şi pot să o facă, să îi aducem alături de noi şi cred că, în felul acesta, partidul va fi mai puternic şi mai unit în 2012 şi fără să cerşim nimănui parteneriate”, a declarat Udrea, în faţa delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud, potrivit Mediafax.

Ea a spus că, în opinia sa, mesajul de dreapta al PDL nu implică neapărat un parteneriat cu PNL.

„PDL trebuie să aibă un mesaj pentru dreapta. Dreapta nu înseamnă numai PNL. Dreapta înseamnă parteneriat cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, cu Biserica. Drepta nu înseamnă să cerem parteneriat PNL. Vă asigur că, aşa cum toţi am fost de acord, noi suntem pregătiţi să avem un parteneriat echitabil cu toţi cei care cred la fel ca noi în valorile de dreapta”, a declarat ea.

Elena Udrea a afirmat că, participând la consilii de coordonare în toată ţara, a observat că PDL „este mobilizat, ştie ce face, ştie ce vrea şi mai ales că este un partid unit, indiferent ce vor să spună unii despre PDL astăzi”.

„Sunt unii care caută dezbinarea partidului nostru, dar PDL este o echipă . Când un partid este la guvernare, nu prea mai are timp de viaţa lui internă. De doi ani, mai ales cu misiunea atât de grea ca partid de guvernare, nu prea am avut timp să ne uităm în interiorul partidului. Cine crede că PDL a slăbit trebuie să vină şi să vadă întrunirile noastre”, a spus Udrea.

Ea a adăugat că, deşi în sondaje PDL nu stă la fel de bine ca şi în urmă cu doi ani, de trei luni este pe un trend de creştere.

Elena Udrea a subliniat că, în cele 18 luni care au rămas până la primele alegeri din 2012, PDL poate redeveni forţa politică numărul unu a României.

0 comentariu

ulivia 22-03-2010 - 12:20

Kgb-istul asasin iliescu ion si toti colaborationistii ceausisto-securisto-comunisti POT FI judecati la CEDO pentru crime impotriva umanitatii.TOTI KGB-ISTII SI COMUNIST-CEAUSISTII AU CAUZAT MOARTEA SI SCHILODIREA A MII DE ROMANI,DAR SI ZIARISTI STRAINI, DOAR PENTRU A IMPUNE APOI IN ROMANIA EXPERIMENTUL PERESTROIKISTO-GORBACIOVIST DE TRANSFORMARE A comunistilor si securitilor in capitalIsti.Atat criminalul comunisto-kgb-ist iliescu ion cat si colaborationistii sai au incalcat art.2 si 3 din CEDO,DAR IN ACEST MOMENT STATUL ROMAN NU MAI POATE DEVENI GARANTUL PUNERII IN APLICARE A SENTINTELOR DATE DE CEDO SI NICI DESPAGUBIREA URMASILOR CELOR ASASINATI SI A CELOR SCHILODITI PENTRU CA INSUSI STATUL ROMAN ESTE IN ACEST MOEMNT UNUL CRIMINAL INDREPTAT,FORTAT DE CATRE ILIIST-KGB-IST-BASESTII CE CONDUC ROMANIA ,SPRE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.gUVERNUL BOC eMIL SE FACE VINOVAT DE RASISM SOCIO-ECONOMICO-JURIDIC.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult