Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: PDL se va întoarce la putere

Udrea: PDL se va întoarce la putere

scris de A.B.
4 afisari

Elena Udrea este convinsă că PDL se va întoarce la putere. Ea spune că Partidul Democrat este ca o pisică pe care o calci de zece ori cu maşina dar se ridică şi tot îţi sare la gât. 

elena udrea

foto:jurnaluldebuzau.ro

„Trădătorii vor bate din nou la uşa noastră în noiembrie. De data asta uşa va fi închisă pentru ei”, a declarat Udrea într-un interviu pentru evz.ro. Ea susţine că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi unul dintre liderii PDL.

Ea subliniază că nu este momentul pentru schimbarea conducerii partidului înainte de alegeri.

„Nu cred că este momentul pentru competiţii în interiorul partidului. Dimpotrivă, este nevoie de mobilizare maximă, de a strânge rândurile şi a demonstra că PDL este acea pisică pe care o calci de zece ori cu maşina şi, când te gândeşti că ai zdrobit-o, îţi sare la gât, aşa cum ne plăcea să ne descriem”, declară Udrea.

Ea precizează că actualul Birou Permanent a fost ales şi pentru a gestiona campaniile electorale din acest an. Din echipa de campanie pe care o conduce domnul Blaga, fac parte colegi care au reprezentat ambele tabere la alegerile interne din mai 2011.

Evaluarea ar trebui să se facă după rezultatele alegerilor din iunie şi din noiembrie. Orice eventual proiect pe parcurs poate schimba această logică, dar oricum nu cred că trebuie să se întâmple ceva înainte de alegerile din iunie, a spune Udrea.

Întrebată dacă intrarea în opoziţie cu puţin timp înainte de alegerile locale va afecta scorul PDL, Udrea a arătat că cei care urmau să câştige vor câştiga oricum, pentru că este un vot pentru o persoană în primul rând, primar sau preşedinte de consiliu judeţean.

„O problemă ar putea să o reprezinte plecarea, pe ultima sută de metri, a unor candidaţi către USL, dar asta nu afectează major un partid atât de mare precum PDL. Cine pleacă din cauza ieşirii partidului de la guvernare, mai bine să plece acum. Şansa noastră de a câştiga alegerile se bazează pe implicarea totală a fiecărui membru în lupta politică. Nu poţi pleca la drum cu trădători, nu poţi pleca ezitând. Trădătorii vor bate din nou la uşa noastră în noiembrie. De data asta uşa va fi închisă pentru ei”, a declarat Udrea.

Liderul PDL a adăugat că, prin plecarea partidului de la guvernare, acestuia îi cresc „şansele de a câştiga alegerile parlamentare, dacă va fi capabil să se organizeze şi să îşi stabilească corect strategia”.

În ceea ce priveşte o posibilă formulă de colaborare cu fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, Udrea a declarat: „Cred că trebuie să rămânem împreună, într-o strategie potrivită, benefică ambelor părţi. MRU trebuie să se valideze politic, pentru a fi acceptat în PDL. Am văzut că strategiile forţate nu au funcţionat, ca urmare trebuie să o luăm încet. Ungureanu are o popularitate şi o credibilitate care îl califică ca unul dintre viitorii lideri PDL. Există un electorat de centru, extrem de favorabil lui, pe care îl poate reprezenta şi, care nu se simte reprezentat de nimeni în acest moment. Avem în faţă două competiţii electorale esenţiale în care echipa PDL-MRU poate câştiga, dacă joacă bine.

3 comentarii

digital 30-04-2012 - 13:02

asta are boala vacii nebune!!!
cu siguranță!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 30-04-2012 - 13:16

L assa pdl.ul in tihna, e in … MOARTE CLINICA indusa chiar de proprii membri! Dar daca metafora cu Pisi CA Blondy care sare la gatul cuiva, ramane valabila ,ATunci DEZIDERATUL multor VERITABLE MACHO , care s-ar inscrie pe Lista de Asteptare, …printre care ma numar si eu … cu deferenta !Si ,vei uita de …treyenelul mic si slut!

mircea 01-05-2012 - 07:51

saraca s-a ramolit rau de tot ,nu mai poate sa serveasca expirati:stolojan,cocos,basescu….., vrea prospaturi ,dar nu s-a mai uitat in oglinda ca a inceput sa faca cocoasa.SA PUNA PAIU,CIOBU,TACIUNII si ghiocu la lucru ca a inceput sa vina vremuri negre,tulburi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult