Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Ponta, un socialist de caviar

Udrea: Ponta, un socialist de caviar

scris de A.B.
6 afisari

Elena Udrea crede despre Victor Ponta  că este socialist de caviar, care imediat ce a ajuns prim ministru a acceptat un Mercedes cadou pentru că nu şi-l putea cumpăra din banii câştigaţi de el. 

udrea„Victor Ponta este un mare amator de lux! Socialist de caviar! Lui îi place să îşi petreacă vacanţele în Dubai şi să meargă cu Mercedes. Pentru că niciodată nu şi l-a putut cumpăra din banii câştigaţi de el, cum a ajuns Prim-ministru, a acceptat un Mercedes cadou, sub formă de împrumut, de la o firmă privată!!!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare. Imediat, premierul a răspuns contestațiilor referitoare la autoturismul hibrid cu care circulă că este vorba de o mașină second-hand, de show-room, primită de SPP cu titlu gratuit până la sfârșitul anului, care nu costă atât de mult pe cât au vehiculat adversarii politici, dar care consumă mult mai puțin.

„Limuzina de 100.000 este ca la Radio Erevan. Nu e 100.000. În al doilea rând, este o mașină produsă în 2009, este o mașină second-hand, care până în acest moment a fost folosită ca mașină de show-room. A fost pusă la dispoziția SPP-ului cu titlu gratuit în comodat, nu a costat niciun leu, nu e nici nouă, nici atât de scumpă cum se spunea”, a explicat Ponta. El a adăugat că este vorba de o mașină veche de trei ani, folosită de către reprezentanța firmei respective ca mașină de show-room și care a ajuns la primul-ministru cu titlu gratuit, până la sfârșitul anului. Victor Ponta a completat că din prima zi de folosire, de marți, de Ziua Mediului, a început să facă economii pentru SPP, deoarece consumul acestei mașini este exact la jumătate decât mașina pe care a avut-o până luni.

33 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-06-2012 - 12:42

Nefericita comparatie din …gura Nutzici! Cunoscut fiind amanuntul ca icrele si laptii de la …anumiti PHESTI (MARI) fac parte din specialitatile culinare si de …..

Mache 07-06-2012 - 14:09

Da de ce trebuie sa primeasca prim ministrul socialist (care se lauda ca vrea numa’ cu Prius) cadouri de la capitalisi. Si inca tocmai un Mertzan?! Dar Dacia de ce ii pute?! 😉 🙂 🙂

Ciu Huhu 07-06-2012 - 15:08

Dar hotii tai pedelisti basisti sti cu ce masini scumpe circulau?

ValVerde 07-06-2012 - 15:36

Nimic nu e gratis !!!

Institutia Primului Ministru nu poate primi nici macar o pioneza ruginita „pe gratis” de la o firma privata, fara a fi considerat conflict de interese.

Asta se da avocat ????
Tara lui Papura-Voda !!!

ciufulici 07-06-2012 - 17:07

Ce sa faca si dânsul de el sireacu’, da cu praf pedelist, limbaj de lemn, etc.
Ailalti dadeau si ei cu praful lor.
Si le merge.
Asa se face un desert bun, din nebagare de seama.
In plus, au precedentul Greciei, acum stiu pana unde se poate merge.

ciufulici 07-06-2012 - 17:21

vacule!

ValVerde 07-06-2012 - 17:57

Deci SPP primeste Mercedesuri cadou de la firme private.
Justitia in loc sa se autosesizeze, tace din gura pentru ca Primul Ministru e pe mina cu SPP si foloseste bunuri primite gratis de la cetateni privati, care dau masini din bunatatea sufletului lor.

Si eu sint prostul care nu inteleg economia de bani publici!

Monumental !!!

ciufulici 07-06-2012 - 18:15

@ UeivGrin – Masinile astea se obtin foarte greu, iar partile de schimb inca si mai dificil. Trebuie sa fie curate, si si din sursa de incredere absoluta. Nici Ponta nu stie, si nici nu poate sa afle, chiar daca ar vrea. Pe urma, chestia cu consumul, e in referinta la masini de serie, asta e mai grea un pic, si un pic mai puternica, nu cu mult, maximum 100 HP acolo, un mizilic.

Europeanuul 07-06-2012 - 18:58

Hi ValVerde, bugetele serviciilor secrete au scazut in 2011 (SPP a fost singurul institut care a beneficiat de majorari). Parcul lor auto a fost constituit din limuzine si SUVuri (marea majoritate Chrisler, Cadillac si Mercedes) achizitionate pentru transportul si escorta demnitarilor romani si straini (inclusiv pentru transportul fostilor premier dar si a presedintelui).

Noul premier a anuntat intentia de a reinoi parcul auto cu automobile “hibrid“ pentru a economisi combustibil. In urma acestui anunt compania Mercedes Benz a pus un automobil la dispozitie pentru test (gratis, pina la sfirsitul anului). Nu inteleg sensul acuzelor.

ValVerde 07-06-2012 - 21:07

Surprinzator comentariul tau !
De la urbos inteleg, ca e turbat de furie si nici nu e prea inteligent, dar tu pretinzi ca ai umblat prin lume.

Asa crezi tu ca se achizitioneaza bunuri si servicii de catre organismele de stat??

Vrei sa spui ca daca nu avem buget, acceptam ciubuc?

Nu exista „gratis de proba”
Daca exista intentia de a achizitiona vehicole, se face o solicitare de cotizatie transparenta catre sectorul privat.
Daca vor periode de proba „gratis” se specifica in caietul de sarcini si este acelasi pentru toti participantii.

E ABC-ul transparentei relatiilor public-privat. Trebuie sa ti le silabisesc si tie ???

Putin imi pasa daca Mercedesul pe de-a moaca a fost luat de Basescu, de Ponta, de SPP sau de consiliul spatiilor verzi !!

Daca nu exista aceleasi reguli pentru toti participantii la licitatie, atunci e ciubuc, si cineva asteapta ceva in schimb.
Inca ceva…ceea ce balmajesti tu drept „proba” se face de catre comisia de evaluare (nu de primul ministru) si trebuie sa existe material de „probe” egal de la toti ofertantii.
Cind nu exista decit o singura oferta, se anuleaza licitatia si se coboara stacheta.

La gradul de coruptie la care a ajuns Romania, nici nu ma mai mira ca nu intelegeti si ca vi se pare firesc ca primul ministru sa se dea cu masini date bacsis.

ciufulici 07-06-2012 - 21:33

Knockout tehnic. Castigator Valverde.
(iar Ponta pierde centura de castitate)

Europeanuul 07-06-2012 - 21:36

ValVerde, in improscaturile cu noroi ale campaniei electorale se pare ca tu ai pierdut firul. Parcul auto SPP contine mai multe masini (nu stiu exact cate, dar presupun ca mai multe, peste 40). Acum nu inteleg care este problema daca firma Mercedes ofera (in mod voluntar) un automobil de proba pentru o perioada de cateva luni. Alti producatori sint liberi sa faca la fel (sint convins ca SPP nu o sa spuna nu;).

In final, pentru producatorii de automobile nu este vorba numai de vinzarea a 10-20 de masini (ci in primul rind de foarte multe reclame, PR si prestige).

ValVerde 07-06-2012 - 22:43

Pot sa dau si eu, ValVerde, US$ 100.000 sefului SPP ???
Promit sa nu cer nimic in schimb !!!

Oricine altcineva poate sa le dea aceeasi suma sau mai mult. (sint convins ca SPP nu o sa spuna nu 🙂 )

Ce ne mai incurcam cu maruntis….Putin poate da SPP (printr-un inermediar cetatean roman) 10 milioane de dolari.
Promite ca nu cere nimic in schimb.

Dumnezeule maaaareeeee daca as crede in tine te-as ruga sa inlocuiesti populatia Romaniei in totalitate. Inlocuieste-o cu pisici zburatoare. Tot e un progres de la lighioanele care o populeaza azi !!!!

Europeanuul 07-06-2012 - 21:47

„La gradul de coruptie la care a ajuns Romania, nici nu ma mai mira ca nu intelegeti si ca vi se pare firesc ca primul ministru sa se dea cu masini date bacsis.”

ValVerde, cine a a zis ca Mercedes Benz a dat priministrului un automobil bacsis? Elena Udrea?

Tu faci campanie electorala 😉

ValVerde 07-06-2012 - 22:45

Ti-am raspuns la celalalt. Nu apare.

Ponta a zis-o
Ponta a spus ca se da cu un Mercedes pe care il are de la SPP si pe care SPP-ul l-a obtinut fara bani.

Europeanuul 07-06-2012 - 23:16

Pai Mercedes a pus la dispozitia SPPului un automobil hibrid pentru cateva luni. Sa se dea priministrul cu ea. Care-i baiul? Face si el spoturi publicitare gratuite (pentru Mercedes) seara la telejurnal, pe canalele tv (chiar se si lauda ca consuma benzina numai pe jumatate;).

P.S.
In Germania Mercedesul se lupta cu BMW si cu Audi, care mai de care, sa puna la dispozitie masina cancelarului. Merkel prefera sa se da cu Audi.

ValVerde 07-06-2012 - 22:46

Nu stiu ce facea Base pentru firme private. Daca facea ceva asemanator, e un impostor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-06-2012 - 16:29

Ce suspect de scruppulosi au devenit de o vreme, cei doi emisari de peste balta.Pe Machel-ARDE orice rahat, si daca reuseste sa infiereze cu profunda manie democratica, nu o ezita , niciodata! Iar Ve. Ce Viteazu focuseaza si intra in citoplasma !Ai dreaq , parca a-ti fi platiti in acest sens,Ca dealtminteri nu a-ti phoote buha24/24!

ValVerde 07-06-2012 - 16:55

Ceea ce am zis eu se aplica Institutiei Pr Ministru. Nu conteaza de ce culoare e ocupantul.

PS Pe mine ma platesc la ora, cu valoarea orei negociata in functie de capabilitatile oponentilor.
Voi sinteti atit de nevolnici si ora de lupta contra voastra e asa de ieftina, ca trebuie sa-mi completez veniturile facind ore suplimentare.

BULA 07-06-2012 - 17:15

Sa lucrezi si pe centura, ca se fac bani frumosi. Si iti va face bine si la psihic.

ValVerde 07-06-2012 - 17:32

Vezi ?!!
De aia te incarca dublu!
Nu poti sa-ti stapinesti impulsurile primare.

ciufulici 07-06-2012 - 17:33

Bula vorbeste din exBerienta Bersonala

Ciu Huhu 07-06-2012 - 19:44

Halal sa-ti fie evreule Ciufulici, evreu, cercetas si Morkova V.!

ciufulici 07-06-2012 - 22:01

da de unde, eu sunt Ho Ciu Tzi, de la Ziua lui SRS, mai semnam pe vremuri si cu Sobru dar am injurat un pic si m-au taiat.

tomi 08-06-2012 - 01:22

Pai zi asa frate,inseamna ca ai abandonat islamul si te-ai botezat crestin,este foarte frumos din partea ta insa sti tu cum sint arabii,cind or afla ai tai din sat si parintii,familia ca ai abandonat islamul s-ar putea sa te cam mazileasca ei nu iarta pe tradatori.Ciu huhu uite asta ramine secretul nostru promit sa nu zic la ai tai ca te-ai botezat crestin.

ValVerde 07-06-2012 - 20:52

Tu de unde stii ?

ciufulici 07-06-2012 - 21:27

Bula vorbeleste din exBerienta Bersonala

BULA 07-06-2012 - 17:28

Ponta este un miliardar tare milos. El umbla cu lopatica prin orasele tarii si unde gaseste fabrici distruse de colegii lui de partid, incearca sa puna caramizile la loc. Le lipeste cu scuipat propriu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-06-2012 - 18:32

Constat cu satisfactie ca cei doi accidentali, nu fac altceva decat sa tulbure apele reziduale ,si uite cum din coproculura autohtona iese din nou, ceea mai imunda gruppare, cea din jurul Bardului de la com . Pogoanele str. Uniri nr.793 ! Parca erai in …campanie , ca decand te …cautaram , consatenii zic ca esti …DUS . Pe tarla ,evident , iar chinessu de servici , asta din dinastia LING …pune fugutza pe LUPTA de CAMPANIE ! Sandel sa ne …dobresti !

ciufulici 07-06-2012 - 18:44

CINE E DE FAPT PRIM-MINISTRU IN ROMANIA?
tanarul e prea tembel, dar asta e normal ca e foarte necopt, in afara de consilieri, trebuie ca are pe cineva care sa-i traga un sut in glezna la fiecare 2-3 minute. Ia vedeti bai, in poze, cine-i sta la stanga?
Sau, e teleghidat, si are celular la buzunarul de piept?

ciufulici 07-06-2012 - 23:43

corect!

ciufulici 08-06-2012 - 00:01

PE FORUMUL ZIUA VECHE NU SE MAI POATE DISCUTA NORMAL

jan dinu 08-06-2012 - 00:28

–PONTA — e un socialist de caviar ….
Iar HELLen Udrea e – trista pe salteaua …capitalista care
a pierdut shi caii de la bicicleta ….mergind natural pe trotineta !
Dar mai greu o sa-i fie cind intra la puscarie !!!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult