Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte PMP

Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte PMP

scris de S. P.
2 afisari

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, interimatul la conducerea formaţiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.
udreaElena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, preşedinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac„, au precizat surse din PMP. Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal şi fostul său soţ, omul de afaceri Dorin Cocoş.

Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni, informează DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată joi, într-un comunicat de presă, că procurorii i-au adus la cunoştinţă Elenei Udrea că este urmărită penal şi i-au prezentat acuzaţiile. În acelaşi comunicat de precizează că Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult