Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Să plece Ponta de la Guvern

Udrea: Să plece Ponta de la Guvern

scris de A.B.
4 afisari

Elena Udrea crede că Ponta ar trebui să plece după înfrângerea de la CCR, conform unei logici  formulate anterior chiar de noul premier. Curtea Constituţională a declarat ca fiind neconstituţională ordonanţa prin care Ponta cerea primăriilor banii înapoi, a reamintit liderul PDL.

udrea

foto: inpolitics.ro

Udrea nu se lasă. Ea susţine că Ponta ar trebui să demisioneze după înfrângerea de la Curtea Constituţională Liderul PDL i-a reamintit premierului că acest lucru îl spunea chiar el atunci când se afla în opoziţie.

Victor Ponta declara în urmă cu 4 luni, după decizia CCR privind comasarea alegerilor că guvernul Boc trebuie să demisioneze pentru că şi-a asumat răspunderea pe o lege nedemocratică şi neconstituţională”, a explicat Udrea. Oare acum, când OUG privind luarea banilor de la primării a fost declarată neconstituţională, Victor Ponta nu crede că ar trebui să-şi dea şi el demisia?”, se ea. CCR a declarat neconstituţională ordonanţa de urgenţă a Guvernului Ponta prin care primarilor care nu au cheltuit banii alocaţi de Guvernul Ungureanu li ce se cerea să-i restituie înapoi.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-05-2012 - 16:38

Nutzico, febletea mea ! Lassa -l pe VICTORAS, ca-ti va plati indemnizatia de lauza , si banii pt . copchilasi ! Si cine stie ce o mai hii cu Cocoseii , poate i-ti transfera si bona filipineza ,sa mai ai si tu timp ! Ca eu , sareaqu ,de cand astept! NUTZICO!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult