Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea și-a lansat campania electorală cu un marș

Udrea și-a lansat campania electorală cu un marș

scris de C.S.
1 afisari

Elena Udrea şi-a lansat astăzi oficial candidatura la preşedinţie. Ea nu a organizat un eveniment festiv, ci un marş prin centrul Capitalei, alături de susţinători.

Udrea și-a lansat campania electorală cu un marș.

Udrea și-a lansat campania electorală cu un marș.

Udrea a motivat organizarea unui marş în locul unei lansări festive făcând referire la evenimentul de pe stadion, când Victor Ponta şi-a lansat candidatura la preşedinţie. Ea a afirmat că a preferat un eveniment cu mai puţine costuri.

Pe de altă parte, marşul are ca scop atragerea atenţiei asupra măsurilor economice luate de Guvernul condus de Victor Ponta, a spus Elena Udrea.

„Victor Ponta îşi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare în clasa I (…). Victor Ponta are cultul personalităţii, de ziua lui şi-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost plăţiţi, aduşi”, a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că Victor Ponta este „urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu” şi nu este „numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab”, „îl comandă baronii locali”.

„Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero”, a adăugat Elena Udrea.

Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este „candidatul iepure”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult