Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea şi Boc: Liderii PDL susţin că au ştiut, dar au tăcut

Udrea şi Boc: Liderii PDL susţin că au ştiut, dar au tăcut

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Declaraţiile preşedintelui Băsescu, potrivit cărora i-ar fi propus lui Ponta să fie premier, au facut valuri atât în rândul opoziţiei, cât şi în rândul puterii. După Gheorge Flutur, în apărarea lui Băsescu sar şi Elena Udrea şi fostul premier, Emil Boc.

Elena UdreaElena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti, a confirmat, şi ea, luni, că liderii partidului ştiau despre propunerea ce urma să i-o facă preşedintele Băsescu lui Victor Ponta şi că au fost dezamăgiţi când acesta a refuzat, pentru că astfel, şi-ar fi demonstrat incompetenţa.

„Ştiam despre faptul că domnul preşedinte al României îi va face o propunere lui Victor Ponta să fie prim-ministru al Guvernului. Ne-a spus cu o seară înainte, sigur, am fost destul de surprinşi, însă am fost de acord cu propunerea. Este exact aşa cum a spus preşedintele, a avut această propunere, ne-a spus-o şi nouă şi a fost agreată şi de PDL„, a declarat pentru Mediafax Udrea.

Ea a apreciat că, dacă Victor Ponta ar fi preluat guvernarea, şi-ar fi dat seama în foarte scurt timp cât de limitat este USL-ul în a avea soluţii pentru România. De asemenea, Elena Udrea a afirmat că, după anunţul preşedintelui de duminică seară, declaraţiile lui Victor Ponta arată „încă o dată că acesta este un mare mincinos”.

Ştia şi Boc ce va urma

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că ştia şi el de propunerea pe care preşedintele Traian Băsescu urma să o facă USL privind funcţia de premier şi că stenogramele sunt mai mult decât elocvente.

“Am discutat despre acest subiect, ştiam de propunerea pe care urma s-o facă USL. Urma să vedem care va fi reacţia USL la propunerea făcută”, a precizat Emil Boc, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Cât despre refuzul USL „de a se angaja la treabă”, Boc a susţinut că USL a făcut acest lucru tot timpul. „Aşa cum aţi văzut, a fost refuzul USL de a se angaja la treabă, la muncă, i s-a părut extrem de grea. Asta a făcut USL în tot timpul”, a adăugat Boc.

2 comentarii

andrei 19-03-2012 - 16:23

cat de prosti ne cred ghiolbanii astia, de lanseaza atatea petarde?

digital 19-03-2012 - 18:22

………………. hai să-ți spun de ce,într-o logică de clasa zero…
ca să emiți pretenția unui premier din opoziție în echilibrul instabil al lunii februarie-2012,cu demonstrații de stradă,și fără cvorum în parlament,denotă cea mai nfantilă susținere,after aproape două luni,a afirmațiilor acestui iresponsabil conducător și a politicii sale dezmățate și la derută,pe care o practică sub auspiciul,susținerii sale ca președinte ales….
asta cu oferta de premier să o mestecați voi la breakfast,lunch și desert,în loc de kk-tul zilnic,idioților…
chiar vă meritați soarta,pe care o veți avea în curând…..hoituri ce sunteți….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult